Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Wie

 

Inge Leemans en Erik Decolvenaer
zijn de bezielers en oprichters van Rising Heart.

Ze werken al jaren samen en zijn gepassioneerd door Tantra en helingswerk.  

Inge Leemans, °1971.

Liefdes-en levenspartner van Frank sinds ’92.  Samen hebben ze een zoon Yerro en een dochtertje Siri.

Begeleidster van Tantra-retreats en workshops helingswerk. Geeft inidividuele en relatie begeleiding : coaching en tantrisch helingswerk.  

Vanaf baby ben ik een aantal keer op één of andere manier in aanraking gekomen met de dood.  Het heeft mij geopend om al vroeg in mijn leven op zoek te gaan naar ‘essentie’.   Ik heb lang gezocht, en lang niet gevonden.

Ik was enerzijds geïnteresseerd in wetenschappen, en ben afgestudeerd als ingenieur.  Maar ik wilde mijn hart meer durven openen, en het vuur van mijn passie niet meer inhouden.  Ik zocht een diepere, échtere verbinding met mensen en natuur.

Mijn zoektocht heeft me al vroeg geleid langs dans en beweging, massage, intuïtieve ontwikkeling, Emotioneel Lichaamswerk ®, Sexual Grounding ® , Tantra, encounterwerk, systemisch werk, energetic integration therapie, sjamanisme, body-de-armoring, Zijnswerk van A.H. Almaas, temple arts, … 

Alle trainingen en workshops hebben hun diepe waarde voor mij gehad.  En er is er maar één die het voor mij hélemaal was … Tantra!  Er bleef alleen nog maar een ‘JA’ over,.  Even vielen alle twijfels weg, alle bedenkingen, alle kritische stemmen … Toen ben ik thuisgekomen.

En natuurlijk blijft het leven een voortdurende call om me steeds opnieuw te verbinden.  Met mezelf, in mezelf, in de wereld om me heen, en in een ruimer veld.

Ik geef inmiddels al meer dan 20 jaar individuele en relatiebegeleiding, en workshops.  

Ik blijf me verder verdiepen in Tantra en helingswerk, het is voor mij zo’n oneindig boeiende wereld.  Tantra brengt voor mij alles samen : het therapeutische en helende werk, en mijn persoonlijke interesse in liefde, intimiteit, seksualiteit, en spiritualiteit. 
Wat Tantra in mij wakker maakt is “pure Divine Intimacy”.

Ik ben mijn levens-en liefdespartner Frank dankbaar dat ik mijn passie zo mag leven en uitdragen.  Ik ben opgegroeid in een heel liefdevol gezin, en tegelijk waren er pijnpunten die maakten dat ik me niet helemaal durfde te openen.  Op mijn 21ste ben ik Frank tegengekomen. Toen is mijn hart opengegaan, en dat mag ik nog steeds voelen …

In mijn begeleidingswerk met jou open ik me voor alles wat zich wil ontvouwen. Nieuwsgierig, onderzoekend, afgestemd en liefdevol. 

(Mijn cv met gevolgde opleidingen vind je hier) 

Erik Decolvenaer, °1968.

Liefdes- en levenspartner van Greet, papa van Casper.

Oorspronkelijk opgeleid als ingenieur en werkzaam als consultant in het bedrijfsleven heb ik een heel traject afgelegd in het ontdekken van mezelf, m’n binnenkant en gevoelsleven. Vele workshops lichaamswerk brachten me vanuit m’n hoofd naar m’n buik. Contact-dans en massage openden een nieuwe wereld om met de ander in contact te gaan. Tantra brengt me in m’n hart en nodigt uit om op een andere manier te verbinden. Het verlangen om vanuit m’n hart te verbinden met de ander is erg groot en tegelijk ook risicovol omdat het zo kwetsbaar is. Dit veld onderzoeken en ervaren en daarin mezelf en de ander ontdekken, is wat Tantra me vooral brengt. Ik volgde een 4-jarige opleiding Integrale psychologie bij het IMP en studeerde af als Energetic Integration Therapeut bij BodyMindOpleidingen in Nederland.

In m’n privé praktijk in Tessenderlo of in Gent geef ik individuele begeleiding en relatiebegeleiding. Daarnaast begeleid ik groepen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Samen met m’n partner Greet begeleid ik workshops rond heling van geboorte- en opvoedingstrauma’s om de weg vrij te maken om voluit te leven (zie Birth into Being). 

M’n passie is om ruimte te creëren voor heling en transformatie en daarin te laten gebeuren wat aan de orde is.

Neem contact op

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!