Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Wie

 

 

Inge Leemans (°1971)

Liefdes-en levenspartner van Frank sinds ’92.  Samen hebben ze een zoon Yerro en een dochtertje Siri.

Begeleidster van workshops en retreats in Tantra en helingswerk. Geeft inidividuele en relatie begeleiding : van lichaamsgerichte coaching tot tantrische initiaties.
Sommige relatie-trajecten en tantrische initiaties begeleidt ze samen met haar partner.

Vanaf baby ben ik een aantal keer op één of andere manier in aanraking gekomen met de dood.  Het heeft mij geopend om al vroeg in mijn leven op zoek te gaan naar ‘essentie’.   Ik heb lang gezocht, en lang niet gevonden.

Ik was enerzijds geïnteresseerd in wetenschappen, en ben afgestudeerd als ingenieur.  Maar ik wilde mijn hart meer durven openen, en het vuur van mijn passie niet meer inhouden.  Ik zocht een diepere, échtere verbinding met mensen en natuur.

Mijn zoektocht heeft me al vroeg geleid langs dans en beweging, massage, intuïtieve ontwikkeling, Emotioneel Lichaamswerk ®, Sexual Grounding ® , Tantra, encounterwerk, systemisch werk, energetic integration therapie, sjamanisme, body-de-armoring, Zijnswerk van A.H. Almaas, international temple arts, …

Alle trainingen en workshops hebben hun diepe waarde voor mij gehad.  En er is er maar één inwijding die het voor mij hélemaal was … Tantra!  Er bleef alleen nog maar een ‘JA’ over.  Even vielen alle twijfels weg, alle bedenkingen, alle kritische stemmen … Toen ben ik thuisgekomen.

En natuurlijk blijft het leven een voortdurende call om me steeds opnieuw te verbinden.  Met mezelf, in mezelf, in de wereld om me heen, en in een ruimer veld.

Ik geef inmiddels ongeveer 20 jaar individuele en relatiebegeleiding, en workshops.

Ik blijf me verder verdiepen in Tantra en helingswerk, het is voor mij zo’n oneindig boeiende wereld.  Tantra brengt voor mij alles samen : het therapeutische en helende werk, en mijn persoonlijke interesse in liefde, intimiteit, seksualiteit, en spiritualiteit.
Wat Tantra in mij wakker maakt is “pure Divine Intimacy”.

Ik ben mijn levens-en liefdespartner Frank dankbaar dat ik mijn passie zo mag leven en uitdragen.  Ik ben opgegroeid in een heel liefdevol gezin, en tegelijk waren er pijnpunten die maakten dat ik me niet helemaal durfde te openen.  Op mijn 21ste ben ik Frank tegengekomen. Toen is mijn hart opengegaan, en dat mag ik nog steeds voelen …

In mijn begeleidingswerk met jou open ik me voor alles wat zich wil ontvouwen. Nieuwsgierig, onderzoekend, afgestemd en liefdevol.

 

Inge is lichaamsgerichte psychotherapeute. Gevolgde opleidingen & scholingen :

Tantra :
– Centrum Voor Tantra NL- 2002; Portugal – 2005
– Diana Richardson Zwitserland – 2004
– Dhyan Yogi Italië – 2016

Energetic Integration Therapeute met bijscholing Somatic Experience : Body Mind Opleidingen NL-2007
Practisioner graduate in school of temple arts : ISTA level 1 Denmark 2017, level 2 Griekenland 2018; practisioners opleiding Tsjechië 2018
Ridhwan-school van A.H.Almaas : Ridhwan – 2006-2017
Sexual Grounding Training (R) : Willem Poppeliers – 1996
Emotioneel Lichaamswerk Trainer (R) : Venwoude – 1994
Sexual Healing Practices Quodoushka : Norbert Gold Italië – 2016
Body-Dearmoring : Sabina Tschudi & Johannes Schröder Zwitserland- 2016

Inge is bezielster en (mede)oprichtster van een aantal organisaties :
– dé-luna : 2001-2006 : eigen organisatie voor Emotioneel Lichaamswerk en Tantra
– NEL : 2007-2013 : netwerk emotioneel lichaamswerk
– Yatri : 2006-2016 : tantra-organisatie met haar levenspartner en een ander koppel.
– Rising Heart : sinds 2016

Team van ervaren begeleiders en assistenten

In groepstrajecten of groepsworkshop laat Inge zich omringen door een team van ervaren begeleiders en assistenten. Staf Van Pelt begeleidt mee het jaartraject ‘Heling van Intimiteit en Seksualiteit’, terwijl haar man Frank onder meer mee bedding biedt in duosessies voor koppels.  Veel mannen en vrouwen kruisten het pad van Inge. Uit die brede waaier van persoonlijkheden heeft Inge met Luis, Emma, Rit, André, Bernadette, Ilse, en anderen een ervaren team assistenten samengesteld die keer op keer de veilige en warme bedding mee vorm geven. Bekijk het team. 

Erik Decolvenaer (°1968)

Medebezieler van Rising Heart, liefdes- en levenspartner van Greet, papa van Casper.

In zijn privé praktijk in Scherpenheuvel geeft Erik individuele begeleiding en relatiebegeleiding.  Zie intimiteitscoach.be. Daarnaast begeleidt Erik groepen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Samen met z’n partner Greet begeleidt hij koppels in individuele trajecten om hun relatie te verdiepen en te bekrachtigen via lichaamsgericht werk (zie Revolutionary Lovers). Zijn passie is om ruimte te creëren voor heling en transformatie en daarin te laten gebeuren wat aan de orde is.

Neem contact op