Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Vrouwen

 

Kom in je Seksuele Kracht! voor vrouwen

In de vrouwenworkshops focussen we op het zacht, intens en afgestemd openen van ons vrouwenlichaam. We verbinden ons met onze ziel en vrouwelijke wijsheid. We komen dieper thuis in ons lichaam als tempel van onze ziel en laten onze “women wisdom and power” vrij stromen.

We werken op het fysieke en energetisch niveau. Onze natuurlijke seksuele en orgastische energie komt opnieuw vrij.  Deze transformatie gebeurt in een kader van vrouwelijke seksualiteit. We voelen de kern van ons vrouw-zijn. We voelen ons sensueel en vol-vrouw. 

Voel je de call om je vrouwelijke wijsheid tot je te laten komen?  Om je seksualiteit te reclaimen? Om haar kracht sterker dan ooit te voelen?
Om de bedding te vinden om in totale overgave te gaan?

“Let our circle of women guide us. Laat je seksualiteit geboren worden, anders dan voorheen!”

ADVANCED Kom in je Seksuele Kracht! voor vrouwen

NIEUW ! 
Na vele jaren de retreat “Kom in je Seksuele Kracht” is er vanaf 2024 ook een “ADVANCED Kom in je Seksuele Kracht”! (voor vrouwen met ervaring).

Er worden nu basisretreats gegeven én advanced retreats.  

Je hoeft niet persé de basisretreat gevolgd te hebben om deel te kunnen nemen aan de advanced retreat, en het is niet persé zo dat de advanced retreat geschikt is als je de basisretreat reeds hebt gevolgd. Afhankelijk van je achtergrond kijken we mee welke retreat het meest geschikt is voor jou.

 

Vrouwen, welkom in een veld waarin alles tesamen mag komen, er ruimte is voor alle lagen in ons, waarin ons lichaam veel meer spreekt dan onze woorden.  We openen ons lichaam nog méér, als een poort naar onze ziel en onze vrouwelijke wijsheid. 

We become The Queen of our Heart and our Yoni!

Hoe gaan we te werk?

De focus is het uitnodigen van de kracht van onschuldige zuivere ten-volle-gedragen expanderende seksuele energie. We openen ons voor een ruimer veld waarin gebeurt wat aan de orde is. De focus is niet op onzuivere of negatieve ervaringen in het verleden, we werken niet met specifieke therapeutische oefeningen of geleide technieken. Uiteraard kunnen negatieve ervaringen wel naar boven komen. Het vraagt voldoende draagkracht om die ervaringen te laten transformeren door het helend veld, eerder dan dat er cognitief therapeutisch gewerkt wordt.
We werken in een groepsveld zowel in duo’s als in kleine groepjes als met het hele groepsveld.


We verbinden ons tot :
– Reclaiming of the innocence of pure sexual energy.
Het verbinden met de onschuld van oorspronkelijke seksuele energie.
– Op een integere manier verantwoordelijk zijn voor eigen energie.
– Transformatie en heling : Je kan je grenzen en noden voelen en (eventueel met steun) aangeven.
– Sacred Sexual Awakening : zonder specifieke guidelines & technieken zal het veld je steeds meer in contact brengen met de ‘priester / priesteres’ in jou, met de ‘sjamaan/sjamane’ in jou, met jouw kanaal om helende seksuele energie aan te boren.
– Een veld waarin ‘magic happens’..

Voor wie ?


– Voor vrouwen die minstens de basisretreat Kom in je Seksuele Kracht hebben gevolgd of een gelijkaardige ervaring in fysieke en energetische tantra.
– Belangrijk dat je een goed lichaamsbewustzijn hebt, je grenzen en je noden kan voelen, én aangeven.
– Vertrouwd om (naakt) in groep te werken. Je bent op ieder moment helemaal vrij om te voelen wat passend voelt voor jou, naaktheid is niet verplicht, wel aangewezen dat je je comfortabel voelt als mensen naakt werken.
– Kunnen omgaan met krachtige geluiden in de groep (huilen, boosheid, orgastische energie), dat je daar niet van schrikt.
– Eigen draagkracht : dat je ‘aanwezig’ kan blijven in jezelf als je getriggerd wordt. Dat je je zelf kan dragen, dat je kan uitreiken of je even terugtrekken naargelang wat passend is.
– We werken steeds in een groepsveld, in sessies per 2, per 3, kleine groepjes. Je kan er als koppel voor kiezen om steeds samen te werken. Als sessies in grotere groepjes niet passend voelt voor jullie, kunnen jullie onder elkaar op een aangepaste manier werken, waarin jullie zelf ook mee naar een afgestemde vorm zoeken.
Twijfel je of deze retreat iets is voor jou? Neem gerust contact op.

Event Locatie Datum
ADVANCED Kom in je Seksuele Kracht! ( voor vrouwen met ruime ervaring) Kasteelhoeve Wange
  • 01/04/2024 10:00
Meer info
Kom in je seksuele kracht! ( voor vrouwen) - 20240811VRB Het Lotushuis
  • 11/08/2024 10:00
Meer info
Rising Heart