Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Individueel

 

Welkom in een veilige en afgestemde setting!

Ik ondersteun jou als persoon, of jullie als koppel.
Om loving presence uit te nodigen, heling te laten gebeuren,
te connecteren met wat aan de orde is.

Van lichaamsgerichte begeleiding tot tantrische initiaties.

Hieronder vind je een overzicht van de sessies, maar je hoeft vooraf niet persé te weten welke sessie je wil.  In het begin stemmen we ons af en ontstaat de vorm.

 

Maak een afspraak

Waar en wanneer?

  • Bij Inge : Onderbosstraat 4, 3040 St-Agatha-Rode (tussen Leuven en Brussel)
  • werk-uren : tijdens schooluren.  Op ma & do kan tot 20u.
  • Contacteer Inge : inge@risingheart.be; +32 16 47 33 18

Wil je meer weten over mijn achtergrond?

Zie pagina WIE

Meer info over sessies

.

Intake-gesprek (voor singles en koppels)

In een intake-gesprek kunnen we samen de aangewezen sessie of workshop bepalen.

Praktisch : Telefonisch 10' (gratis).  Online 20' (20 euro).  Online of live 45' (45 euro).

.

Lichaamsgerichte begeleiding (voor singles)

In individuele begeleiding stem ik af op jouw proces.
We omarmen wat er is en begeleiden en coachen liefdevol naar transformatie. Daartoe gebruiken we allerhande technieken uit zijnswerk, traumawerk, lichaamswerk, energetisch werk, contactoefeningen, inquiries, …

Praktisch : Een lichaamsgerichte begeleiding duurt 1u30/ 2u en kost 150 /200 euro

.

Lichaamsgerichte Relatiebegeleiding (voor koppels)

In een relatie-sessie gaat er zowel aandacht naar je eigen proces binnen de relatie, als naar de kwaliteiten en de spanningen van jullie relatie.
Tantra beschouwt een relatie als een bedding om ieders eigen potentieel optimaal te ontwikkelen. Om samen te genieten en te groeien dankzij de ontmoeting met elkaar.

Wat als je relatie niet (meer) vervullend is ? Wat maakt dat je je beperkt voelt, dat je je hart voor elkaar afsluit? Dat je je energie niet meer volledig inbrengt in de relatie, of dat het contact veelal bestaat uit strijd en (al dan niet uitgesproken) irritatie ?

Of misschien is jullie relatie vervullend en willen jullie méér?  Meer intimiteit, of een meer verbonden seksualiteit?

Een relatie-begeleiding kan jullie helpen om (opnieuw) veiligheid en vertrouwen te creëren. Om uit te spreken wat je ervaring is op dat moment. Projecties kunnen zo helderder worden. Van daaruit kunnen we samen gaan onderzoeken hoe jullie (opnieuw) een "JA" naar elkaar kunnen belichamen. Of hoe jullie je relatie willen afronden als de kloof te breed is (geworden) of de verschillen te groot blijken.
Het vraagt van beide partners een openheid voor ieders eigen groeiproces, en voor de waarden van jullie relatie.

Of evengoed kan een relatiebegeleiding jullie ondersteunen om de juiste bedding te creëren om een vollere intimiteit en seksualiteit te beleven.

Praktisch : Een lichaamsgerichte relatiebegeleiding duurt 2u en kost 200 euro.

.

De-Armouring (voor vrouwen)

Van nature is elke mens een vat vol stromende levensenergie. Door ervaringen soms al heel vroeg in ons leven, kan deze energie ingehouden worden, stagneren, niet meer vrij stromen doorheen ons lichaam. Ooit waren daar goede redenen voor, en heeft ons lichaam zich aangepast door een 'harnas' te ontwikkelen.  Soms heel duidelijk voelbaar in onze spieren, soms voelen we het meer als een energetische blokkade. De-armouring biedt een bedding om het pantser te mogen laten smelten.  Nu als volwassene kan je ervaringen verwerken die je vroeger niet kon.  Je lichaam mag openen en zijn schilden laten zakken.  Het is een diepgaande vorm van release, die krachtige transformatie kan geven in je leven en in je ‘zijn’.

Concreet : In een de-armouring-sessie gebruik ik heel gevarieerde technieken uit trauma-werk, of liefdevol en soms stevig duwen op bepaalde punten op en in het lichaam. Of heel lichte en energetische aanrakingen.  Er kunnen herinneringen naar boven komen die een bedding krijgen om doorvoeld te worden en losgelaten te worden.

Het is ook een waardevolle voorbereiding en opwarming voor tantrische technieken en sessies.

Praktisch : Een de-armouring sessie duurt 2u en kost 200 euro.

.

Seksuele heling (voor vrouwen)

Bewust leren omgaan met je seksuele energie is een sleutel die deuren opent. Deuren die soms al lang gesloten zijn, of zelfs nog nooit zijn open geweest. Het brengt je in een nieuwe wereld.
Seksuele energie is heel krachtig en helpt blokkades te doorbreken, oude patronen te ontwapenen, maakt veel energie vrij, geeft plezier, en brengt je naar een ruimer bewustzijn.

In een individuele setting creëren we een veilige bedding om hierin op onderzoek te gaan. We gebruiken technieken uit de-armouring, seksueel energetisch werk, fysiek-seksuele helingstechnieken. Dit proces vraagt afstemming, veiligheid, en liefdevolle deskundigheid.

Ik bied deze sessies aan voor vrouwen.  (Mijn collega's bieden deze sessies aan voor mannen en vrouwen).

Praktisch : Een sessie seksuele heling duurt 2u en kost 200 euro.

.

Tantrische inwijding (voor singles)

Een tantrisch inwijdingsritueel is een zeer bijzondere levensgebeurtenis waarin je seksuele heling en inwijding kan ontvangen op een heel afgestemde en integere manier.  Het is een kans om negatieve ervaringen van vroeger te her-schrjiven.  Of om voor de eerste keer meegenomen te worden in Sacrale Seksualiteit.  Of om mind-spanningen rond seksualiteit los te laten en het natuurlijke van je seksuele energie te mogen ontdekken.

Er is altijd een voorafgaand intake-gesprek met Inge om de samenwerking tussen “gevers” en “ontvangers” af te spreken.

Praktisch : Een tantrische inwijding wordt gegeven door Inge en een partner.  Een inwijding duurt 3u en kost 450 euro.

.

Tantrische initiatie (voor koppels)

Als koppel kan je ingewijd worden in de basis van Tantra : openen van liefde en bewustzijn, de kunst van het aanraken, sensual awakening, energetic awakening, yoni/lingam massage, tantrische rituelen, non-doing practices, linken, diepe communicatie, zelfreflectie, tantrische rituelen …

We volgen jullie eigen tempo, inspelend op specifieke noden en verlangens binnen jullie relatie. We initiëren jullie in praktische oefeningen, rituelen en structuren. Neem ze mee naar huis om een nieuwe boost te geven aan jullie relatie.

Je wordt als koppel begeleid door Inge of door Inge & partner.

Praktisch : Een tantrische initiatie duurt 2u30 en kost 250 euro (begeleid door Inge) of 350 euro (begeleid door Inge & partner).

Er kunnen nadien meerdere sessies gevraagd worden, afhankelijk van wat jullie wensen.

Traject tantrische initiatie (voor koppels)

Als koppel kan je een traject aangaan van een aantal tantrische initiatie sessies .  In afstemming bepalen we het traject.

Een traject van 3 sessies kost 700 euro (begeleid door Inge) of 900 euro (begeleid door Inge & partner).

.

Potential of Sexual Energy (voor koppels)

Deze sessie is een combinatie van het vrijmaken van jullie beider eigen (orgastische) energie terwijl je in verbinding bent met elkaar.  De focus is jullie beider eigen doorstroming, eigen seksueel bewustzijn, eigen potentie, en hoe jullie elkaar beïnvloeden, versterken, openen.

Deze sessies zijn aangewezen als jullie ondersteuning willen via energetische deblokkerende aanrakingen.   Terwijl jullie in contact zijn met elkaar help ik afwisselend de ene en de andere partner om blokkades in het energetisch-fysieke lichaam te openen.

Ik volg wat er vrijkomt en wat aan de orde is om jullie potentie van seksuele energie te voluit te leven in verbinding met elkaar.

Praktisch : Een sessie potential of sexual energy duurt 2u30 en kost 250 euro.

Wat bieden we ?

Professionele begeleiding

Met een ruime achtergrond in psychotherapeutische en seksueel-energetische begeleiding werk ik met technieken uit energetisch seksueel lichaamswerk, Tantra, body-dearmoring, trauma-heling, ademwerk, emotioneel lichaamswerk, zijnswerk, …
Mijn werkvelden zijn zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, seksueel en spiritueel. De grote kracht is de combinatie ervan.
Door een liefdevolle bedding te bieden voor elke vorm van creatieve energie en alle schaduwkanten, kan jij je verbinden met jouw seksuele energie. Ten volle. Het voedt je lichaam en je ziel.

Duo-begeleiding

Een duo-begeleiding is een begeleiding door Inge samen met een partner. Het kan een belangrijke meerwaarde zijn in bijvoorbeeld een relatiesessie dat er tegelijk een man en een vrouw de sessie begeleiden. Het maakt een breder en rijker veld beschikbaar voor wie de begeleiding ontvangt. Het kan de veiligheid en de steun verbreden, een bedding creëren waarin meer mogelijk is dan een standaard begeleiding.

Praktisch : Bij een duobegeleiding komt er 50% meerkost bij.

Wat bieden we niet ?

Geen Tantra-massage
Voor tantrische massages kan je bij collega’s terecht. Een tantrische massage kan deel uitmaken van de sessie, de focus blijft op helende werk vanuit bewustzijn.

Aanbevolen tantra-massages :

www.katrinsmets.com (Katrin : tantrisch seksueel lichaamswerk); www.happy-soul.be (Sara : tantra-massages); www.geworteld.be (Domi : tantra-massages);  www.betantra.be (Menso en Elise : individueel en duo massages voor singles en koppels); www.frederikeverhorst.be (Frederike : tantra-massages)

Geen seksuele interactie
Tijdens de sessies vindt er geen seksuele interacties plaats. Er is geen sprake van seksuele dienstverlening of van een seksueel samenspel.  De begeleidster is niet naakt.

Aanbevolen tantrisch seksueel lichaamswerk :

www.katrinsmets.com

Annulatievoorwaarden ?

  • een afspraak die binnen 48u wordt afgemeld: 75 euro
  • afspraak die niet wordt afgemeld: volledige bedrag

Maak een afspraak

 

 

Aanbevolen externe sessies

www.huisvanliefde.be

Ilse zit al jaren in het team van Rising Heart en heeft een praktijk voor lichaamswerk, (tantra-)massage, heling van intimiteit en seksualiteit.
0473 46 05 03 ; ilse@huisvanliefde.be.

stafvanpelt@telenet.be

Staf zit al jaren in het team van Rising Heart en biedt een ruime waaier aan individuele en relatie-sessies.
0498 30 45 36

www.intimiteitscoach.be

Erik Decolvenaer heeft Rising Heart mee-opgericht en biedt gelijkaardige sessies aan vanuit zijn eigen praktijk.

www.geworteld.be

Domi Meys maakt deel uit van het team en biedt onder meer tantra-massages aan.
0478 25 15 73

bernadette_verdonck@hotmail.com

Bernadette, voor individuele psychotherapie met jongvolwassenen en volwassenen
0474 55 31 32

www.jezelfbevrijden.be

Frederike Verhorst, zij biedt oa (tantra-)massage, helende sessies, seksueel lichaamswerk, coaching

www.katrinsmets.com

Katrin Smets, zij biedt oa massages en tantrisch seksueel lichaamswerk

www.happy-soul.be

Bij Sara kan je terecht voor energetische behandelingen zoals reiki en access bars en ook tantramassages. Praktijk in Aartselaar bij Antwerpen.

www.sandradecadt.be

Sandra Decadt, voor bezielde intimiteit

www.kaliyoma.be

Kathleen De Baere, zij biedt tantra-massages, sexual healing, coaching, …

www.betantra.be

In de praktijk van Menso kan je oa terecht voor tantra-massage voor singles en ook voor koppels.

www.veerle.love

Bij Veerle Giltjes kan je oa terecht voor soulmassages en ademwerk.

www.greetluypaert.be

Sacred Bodywork voor vrouwen en Embodies Sisterhood.

www.liseorye.com

Individuele begeleiding van Vrouw tot Vrouw. Lichaamswerk, energetische behandelingen, rituelen en Ceremonie.

www.compasstoconnection.com

Bij Minne Marlo kan je terecht voor lichaamsgericht therapeutisch werk rond bewuste intimiteit, relaties en trauma.

Rising Heart