Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Individueel

 

Individueel

Individuele sessies die we aanbieden

TIJDENS CORONA-PERIODE, CONTACTEER ONS VOOR VOORWAARDEN

Zowel Inge als Erik geven individuele sessies voor singles en koppels. Ze doen dit ieder apart en ook samen met hun partner.
Lees hieronder meer over de verschillende types van sessies.

En helemaal onderaan vind je de tarieven.

Inge

Inge biedt volgende sessies aan (zie onderaan voor meer info):

werk-uren Inge :
tijdens schooluren

Contacteer Inge :
Onderbosstraat 4, 3040 St-Agatha-Rode (tussen Leuven en Brussel), inge@risingheart.be; +32 16 47 33 18
Maak een afspraak.

Inge is lichaamsgericht psychotherapeute met opleidingen :

Tantra (internationale scholingen – sinds 2003)
Energetic Integration Therapeute met bijscholing Somatic Experience (Body Mind Opleidingen-2007)
ISTA practisioner graduate (ISTA-2018)
Ridhwan-school (Ridhwan – 2006-2017)
Sexual Grounding Training (Willem Poppeliers – 1996)
Emotioneel Lichaamswerk Trainer (Venwoude – 1994)

en nog allerlei cursussen
massage
Sexual Healing Practices Quodoushka – Norbert Gold Italië
Body-Dearmoring – Sabina Tschudi & Johannes Schröder Zwitserland

Erik

Erik biedt volgende sessies aan (zie onderaan voor meer info):

Zie ook www.erikdecolvenaer.be

werk-uren Erik :
tijdens de week (ook beperkt ‘s avonds en op zaterdagvoormiddag)

Contacteer Erik:

Groenstraat 59, 3270 Scherpenheuvel
erik@risingheart.be
+32 473 95 04 88
Maak een afspraak.

Meer info over individuele sessies die we aanbieden

Wil je meer gepersonaliseerde info of achtergrond over deze sessies neem vrijblijvend contact op.

Individuele begeleiding

In onze individuele begeleiding stemmen we ons af op jouw proces.
We bieden coaching en therapeutische begeleiding aan. We omarmen wat er is en begeleiden en coachen liefdevol naar transformatie. Daartoe gebruiken we allerhande technieken; uit zijnswerk, contactoefeningen, inquiries, lichaamswerk, energetisch werk, …

Relatiebegeleiding

In een relatie-sessie gaat er zowel aandacht naar je eigen proces binnen de relatie, als naar de kwaliteiten en de spanningen van jullie relatie.
Tantra beschouwt een relatie als een bedding om ieders eigen potentieel optimaal te ontwikkelen. Om samen te genieten en te groeien dankzij de confrontatie met elkaar.

Maar wat als je relatie niet (meer) vervullend is ? Wat maakt dat je je beperkt voelt, dat je je hart voor elkaar afsluit? Dat je je energie niet meer volledig inbrengt in de relatie, of dat het contact veelal bestaat uit strijd en (al dan niet uitgesproken) irritatie ?

Een relatie-begeleiding kan jullie helpen om (opnieuw) veiligheid en vertrouwen te creëren. Om uit te spreken wat je ervaring is op dat moment. Projecties kunnen zo helderder worden. Van daaruit kunnen we samen gaan onderzoeken hoe jullie (opnieuw) een “JA” naar elkaar kunnen belichamen. Of hoe jullie je relatie willen afronden als de kloof te breed is (geworden) of de verschillen te groot blijken.
Het vraagt van beide partners een openheid voor ieders eigen groeiproces, en voor de waarden van jullie relatie.

Supervisie

We staan stil bij je professioneel functioneren. We reflecteren over je interventies, je handelen, je grondhouding, je valkuilen, overdracht & tegen-overdracht. We kijken samen hoe je ondersteund mag worden om bepaalde dingen om te polen of adequater aan te pakken. En je wordt bekrachtigd in je kwaliteiten.

De-Armouring

Van oorsprong is elke mens een vat vol stromende levensenergie. Door ervaringen soms al heel vroeg in ons leven, kan deze energie ingehouden worden. Het stagneert, stroomt niet vrij meer door het lichaam. Ooit waren daar goede redenen voor. Alleen vergeet het lichaam dat de omstandigheden nu anders zijn. Het houdt vast aan oude patronen en beschermingsmechanismen. Een keurslijf ingekapseld in een web van angsten, overtuigingen en onzekerheden. De levensenergie zelf wordt er door tegen gehouden. Een harnas gevoed door slechte of onafgestemde ervaringen die er ooit geweest zijn, en zich misschien steeds herhalen.
In een de-armouring sessie wordt het harnas uitrgenodigd om meer te openen en zijn schilden te laten zakken. In het weefsel zelf zitten spanningen, emoties en blokkades. Door liefdevol en stevig te duwen op bepaalde punten op en in het lichaam kan de spanning of emotie vrij komen. De blokkade heft zichzelf op en de energie kan weer vrijer stromen door het lichaam.
De-armouring is een diepgaande vorm van release, die krachtige transfomatie kan geven in je leven en ‘zijn’. Het is ook een waardevolle voorbereiding en opwarming voor tantrische technieken en sessies.
We raden aan om een traject aan te gaan van minstens drie sessies.

Seksuele heling

Bewust leren omgaan met je seksuele energie, is een sleutel die deuren opent. Deuren die soms al lang gesloten zijn, of zelfs nog nooit zijn open geweest. Het brengt je in een nieuwe wereld.
Uit onze persoonlijke ervaring weten we hoe krachtig seksuele energie is. Het helpt blokkades te doorbreken, oude patronen te ontwapenen, maakt veel energie vrij, geeft plezier, brengt je naar een ruimer bewustzijn.
In een individuele setting creëren we een veilige bedding om hierin op onderzoek te gaan. We gebruiken technieken uit de-armouring en seksueel energetisch werk. Steeds meer van je schitterende essentie bloot gevend. Het proces van vrij maken, vraagt tijd en ruimte. Dat geven we je graag in een individueel kader.
Het vraagt afstemming, veiligheid, en liefdevolle deskundigheid.

Het is geen tantra-massage.

Onze werk-regels voor een seksuele heling :

 • Het zijn sessies waarbij de cliënt ‘ontvangt’, de begeleider/begeleidster ‘geeft’.  De cliënt ontvangt aanrakingen, massage-technieken, drukpuntmassage. De cliënt raakt de begeleider/begeleidster niet aan.  Er is geen samenspel.
 • De cliënt kan naakt zijn (onderling af te stemmen), de begeleider/begeleidster is nooit naakt.
 • De oriëntatie van de sessie is heling.

We raden aan om een traject aan te gaan van minstens drie sessies.

Tantrische initiatie voor koppels

Als koppel kan je ingewijd worden in de basis van Tantra : openen van liefde en bewustzijn, de kunst van het aanraken, sensual awakening, energetic awakening, yoni/lingam massage, tantrische rituelen, non-doing practices, linken, diepe communicatie, zelfreflectie,…
Je wordt als koppel begeleid door Inge en haar partner Frank, of door Erik zijn partner Greet.  We volgen jullie eigen tempo, inspelend op specifieke noden en verlangens binnen jullie relatie. We initiëren jullie in praktische oefeningen, rituelen en structuren. Neem ze mee naar huis om een nieuwe boost te geven aan jullie relatie.
We stemmen af wat voor jullie passend is zodat jullie een afgestemde initiatie traject krijgen.

Als koppel kan je kiezen uit 2 mogelijkheden :

 • Een voorafgaande sessie van 1u15 (90 euro) om te verkennen en de initiatie af te stemmen. Kan bij Inge of Erik.
  Op een ander moment 1 initiatiesessie van 2,5u door Inge en haar partner Frank, of door Erik en zijn partner Greet (350 euro).
 • De meesten kiezen voor onmiddellijk een initatiesessie door Inge en Frank, of Erik en Greet.  De sessie duurt 2,5u (350 euro) waarbij we het eerste half uur de tijd nemen om af te stemmen.

Er kunnen nadien meerdere sessies gevraagd worden, afhankelijk van wat koppel wenst.

Praktisch: wat bieden we ?

Professionele begeleiding

Inge en Erik hebben beiden een ruime achtergrond in mensen begeleiden op psychotherapeutisch en op seksueel energetisch vlak. Ze werken met technieken uit energetisch seksueel lichaamswerk, Tantra, body-dearmoring, trauma-heling, ademwerk, emotioneel lichaamswerk, …
Hun werkvelden zijn zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, seksueel en spiritueel. De grote kracht is de combinatie ervan.
Door hun liefdevolle bedding voor elke vorm van creatieve energie en alle schaduwkanten, kan jij je verbinden met jouw seksuele energie. Ten volle. Het voedt je lichaam en je ziel.

Duo-begeleiding

Een duo-begeleiding is een begeleiding die door Inge en haar partner Frank, of door Erik en zijn partner Greet samen wordt gegeven. Het kan een belangrijke meerwaarde zijn in bijvoorbeeld een relatiesessie dat er tegelijk een man en een vrouw de sessie begeleiden. Het maakt een breder en rijker veld beschikbaar voor wie de begeleiding ontvangt. Het kan de veiligheid en de steun verbreden, een bedding creëren waarin meer mogelijk is dan een standaard begeleiding.

Wat we niet bieden.

Geen Tantra-massage
Voor tantrische massages kan je bij collega’s terecht. Een tantrische massage kan deel uitmaken van de sessie, de focus blijft op het helende werk.
Geen seksuele interactie
Tijdens deze sessies vindt geen seksuele interacties plaats. Er is geen sprake van seksuele dienstverlening of van een seksueel samenspel.  De begeleider/begeleidster is niet naakt.

Tarieven sessies

 • individuele sessie: 1u15; 90 euro
 • relatiesessie of uitgebreidere individuele sessie: 1u45; 130 euro / 250 euro bij duobegeleiding (dus begeleid door Inge en haar partner Frank, of Erik en zijn partner Greet )
 • supervisie: 1u15; 100 euro
 • sessie “de-armouring”: 2u-2u30; 200 euro
 • sessie “seksuele heling”: 2u-2u30; 200 euro
 • tantrische initiatie (duobegeleiding): vanaf 2u30; vanaf 350 euro
 • een afspraak die binnen 48u wordt afgemeld: 50% van het tarief van de geplande sessie
 • afspraak die niet wordt afgemeld: volledige bedrag
 • (Nu tijdens corona kan iedere sessie tot vlak ervoor kosteloos worden geannuleerd bij (lichte) gezondheidsklachten).

Maak een afspraak

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!