Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Individueel

 

Potential-of-Sexual-Energy

Welkom in een veilige afgestemde setting. 
Ik ondersteun jou als persoon, of jullie als koppel. 
Om loving presence uit te nodigen, heling te laten gebeuren, te connecteren met wat aan de orde is. 

Van lichaamsgerichte coaching tot tantrische initiaties.

Sessies

 • intake : Telefonisch 10′ (gratis).  Online 20′ (20 euro).  Online of live 45′ (45 euro) (gratis als je een langer traject volgt)
 • lichaamsgerichte coaching : 1u; 100 euro.
 • relatiesessie/langere lichaamsgerichte coaching/seksuele heling : 1u30; 150 euro // 2u : 200 euro
 • tantrische initiatie met Inge & partner : vanaf 2u30; vanaf 350 euro. (met Inge alleen : 2u, 200 euro)
 • traject tantrische initiatie door Inge & partner : 900 euro voor 3 sessies (300 euro per sessie van 2u30).
  Voel je een call voor een sessie maar heb je het financieel krap, contacteer me vrijblijvend.
 • een afspraak die binnen 48u wordt afgemeld: 50 euro
 • afspraak die niet wordt afgemeld: volledige bedrag
  Nu tijdens corona kan iedere sessie tot vlak ervoor kosteloos worden geannuleerd bij (lichte) gezondheidsklachten.

Waar en wanneer?

 • Bij Inge : Onderbosstraat 4, 3040 St-Agatha-Rode (tussen Leuven en Brussel)
 • werk-uren : tijdens schooluren
 • Contacteer Inge : inge@risingheart.be; +32 16 47 33 18

Maak een afspraak.

Wil je meer weten over mijn achtergrond?

Zie pagina WIE

Meer info over sessies

Lichaamsgerichte coaching

In individuele begeleiding stem ik af op jouw proces.
We omarmen wat er is en begeleiden en coachen liefdevol naar transformatie. Daartoe gebruiken we allerhande technieken; uit zijnswerk, contactoefeningen, inquiries, lichaamswerk, energetisch werk, …

Relatiebegeleiding

In een relatie-sessie gaat er zowel aandacht naar je eigen proces binnen de relatie, als naar de kwaliteiten en de spanningen van jullie relatie.
Tantra beschouwt een relatie als een bedding om ieders eigen potentieel optimaal te ontwikkelen. Om samen te genieten en te groeien dankzij de confrontatie met elkaar.

Maar wat als je relatie niet (meer) vervullend is ? Wat maakt dat je je beperkt voelt, dat je je hart voor elkaar afsluit? Dat je je energie niet meer volledig inbrengt in de relatie, of dat het contact veelal bestaat uit strijd en (al dan niet uitgesproken) irritatie ?

Een relatie-begeleiding kan jullie helpen om (opnieuw) veiligheid en vertrouwen te creëren. Om uit te spreken wat je ervaring is op dat moment. Projecties kunnen zo helderder worden. Van daaruit kunnen we samen gaan onderzoeken hoe jullie (opnieuw) een “JA” naar elkaar kunnen belichamen. Of hoe jullie je relatie willen afronden als de kloof te breed is (geworden) of de verschillen te groot blijken.
Het vraagt van beide partners een openheid voor ieders eigen groeiproces, en voor de waarden van jullie relatie.

De-Armouring

Van oorsprong is elke mens een vat vol stromende levensenergie. Door ervaringen soms al heel vroeg in ons leven, kan deze energie ingehouden worden. Het stagneert, stroomt niet vrij meer door het lichaam. Ooit waren daar goede redenen voor. Alleen vergeet het lichaam dat de omstandigheden nu anders zijn. Het houdt vast aan oude patronen en beschermingsmechanismen. Een keurslijf ingekapseld in een web van angsten, overtuigingen en onzekerheden. De levensenergie zelf wordt er door tegen gehouden. Een harnas gevoed door slechte of onafgestemde ervaringen die er ooit geweest zijn, en zich misschien steeds herhalen.
In een de-armouring sessie wordt het harnas uitgenodigd om meer te openen en zijn schilden te laten zakken. In het weefsel zelf zitten spanningen, emoties en blokkades. De-armouring is liefdevol of soms stevig duwen op bepaalde punten op en in het lichaam. Of eerder heel licht en energetisch aanraken.  Of door andere technieken kan de spanning of emotie vrij komen. De blokkade heft zichzelf op en de energie kan weer vrijer stromen door het lichaam.
De-armouring is een diepgaande vorm van release, die krachtige transfomatie kan geven in je leven en ‘zijn’. Het is ook een waardevolle voorbereiding en opwarming voor tantrische technieken en sessies.
We raden aan om een traject aan te gaan van minstens drie sessies.

Seksuele heling

Bewust leren omgaan met je seksuele energie, is een sleutel die deuren opent. Deuren die soms al lang gesloten zijn, of zelfs nog nooit zijn open geweest. Het brengt je in een nieuwe wereld.
Uit onze persoonlijke ervaring weten we hoe krachtig seksuele energie is. Het helpt blokkades te doorbreken, oude patronen te ontwapenen, maakt veel energie vrij, geeft plezier, brengt je naar een ruimer bewustzijn.
In een individuele setting creëren we een veilige bedding om hierin op onderzoek te gaan. We gebruiken technieken uit de-armouring en seksueel energetisch werk. Steeds meer van je schitterende essentie bloot gevend. Het proces van vrij maken, vraagt tijd en ruimte. Dat geven we je graag in een individueel kader.
Het vraagt afstemming, veiligheid, en liefdevolle deskundigheid.

Het is geen tantra-massage.

Onze werk-regels voor een seksuele heling :

 • Het zijn sessies waarbij de cliënt ‘ontvangt’, de begeleider/begeleidster ‘geeft’.  De cliënt ontvangt aanrakingen, massage-technieken, drukpuntmassage. De cliënt raakt de begeleider/begeleidster niet aan.  Er is geen samenspel.
 • De cliënt kan naakt zijn (onderling af te stemmen), de begeleider/begeleidster is nooit naakt.
 • De oriëntatie van de sessie is heling.

We raden aan om een traject aan te gaan van minstens drie sessies.

Tantrische initiatie voor koppels

Als koppel kan je ingewijd worden in de basis van Tantra : openen van liefde en bewustzijn, de kunst van het aanraken, sensual awakening, energetic awakening, yoni/lingam massage, tantrische rituelen, non-doing practices, linken, diepe communicatie, zelfreflectie,…
Je wordt als koppel begeleid door Inge en haar partner Frank.  We volgen jullie eigen tempo, inspelend op specifieke noden en verlangens binnen jullie relatie. We initiëren jullie in praktische oefeningen, rituelen en structuren. Neem ze mee naar huis om een nieuwe boost te geven aan jullie relatie.
We stemmen af wat voor jullie passend is zodat jullie een afgestemde initiatie traject krijgen.

Een tantrische initiatie duurt 2u30 en kost 350 euro.

Er kunnen nadien meerdere sessies gevraagd worden, afhankelijk van wat jullie wensen.

Traject (tantrische initiatie) voor koppels

Als koppel kan je een traject aangaan van een aantal sessies tantrische initiatie.  In afstemming bepalen we het traject.

Een traject van 3 sessies kost 900 euro (300 euro per sessie van 2u30). 

Praktisch: wat bieden we ?

Professionele begeleiding

Met een ruime achtergrond in mensen begeleiden op psychotherapeutisch en op seksueel energetisch vlak werk ik met technieken uit energetisch seksueel lichaamswerk, Tantra, body-dearmoring, trauma-heling, ademwerk, emotioneel lichaamswerk, …
Mijn werkvelden zijn zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, seksueel en spiritueel. De grote kracht is de combinatie ervan.
Door een liefdevolle bedding voor elke vorm van creatieve energie en alle schaduwkanten, kan jij je verbinden met jouw seksuele energie. Ten volle. Het voedt je lichaam en je ziel.

Duo-begeleiding

Een duo-begeleiding is een begeleiding die door Inge met een partner geeft. Het kan een belangrijke meerwaarde zijn in bijvoorbeeld een relatiesessie dat er tegelijk een man en een vrouw de sessie begeleiden. Het maakt een breder en rijker veld beschikbaar voor wie de begeleiding ontvangt. Het kan de veiligheid en de steun verbreden, een bedding creëren waarin meer mogelijk is dan een standaard begeleiding.

Wat we niet bieden.

Geen Tantra-massage
Voor tantrische massages kan je bij collega’s terecht. Een tantrische massage kan deel uitmaken van de sessie, de focus blijft op het helende werk.

Aanbevolen (tantra)-massages : https://sentire.be/massage/; https://www.betantra.be/ 

Geen seksuele interactie
Tijdens deze sessies vindt geen seksuele interacties plaats. Er is geen sprake van seksuele dienstverlening of van een seksueel samenspel.  De begeleider/begeleidster is niet naakt.

Maak een afspraak

Aanbevolen externe sessies

Erik


Erik Decolvenaer (mede-oprichter) biedt gelijkaardige sessies aan vanuit zijn eigen praktijk in Scherpenheuvel :  www.intimiteitscoach.be