Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Team

 

Inge Leemans, °1971

Vanaf baby ben ik een aantal keer op één of andere manier in aanraking gekomen met de dood.  Het heeft mij geopend om al vroeg in mijn leven op zoek te gaan naar een diepere grond.   Ik heb lang gezocht, en lang niet gevonden.

Ik had een interesse voor psychologie én voor wetenschappen.  Ik heb een keuze gemaakt, en ben afgestudeerd als ingenieur.  Maar mijn hart klopte niet ten volle, ik beschermde mijn gevoeligheid en hield het vuur van mijn passie in.

Toen ik begin 20 was, startte ik een ware zoektocht.  Het heeft me geleid langs dans en beweging, massage, intuïtieve ontwikkeling, Emotioneel Lichaamswerk ®, Sexual Grounding ® , Tantra, encounterwerk, systemisch werk, energetic integration therapie, sjamanisme, body-de-armouring, Zijnswerk van A.H. Almaas, international temple arts, …

Alle trainingen en workshops hebben hun diepe waarde voor mij gehad.  Maar één inwijding resoneerde totaal …in heel mijn wezen … Er bleef alleen nog maar een ‘JA’ over.  Even vielen alle twijfels weg, alle bedenkingen, alle kritische stemmen … toen ben ik thuisgekomen.  Thuisgekomen in het pad van tantra.

En natuurlijk blijft het leven een voortdurende call om me steeds opnieuw en echt te verbinden.  Mét mezelf, in mezelf, in de wereld om me heen, en in een ruimer veld.

Ik geef inmiddels ongeveer 20 jaar individuele en relatiebegeleiding, en workshops.

Ik blijf me verder verdiepen in Tantra en helingswerk, het is voor mij zo’n oneindig boeiende wereld.  Tantra brengt voor mij alles samen : het therapeutische en helende werk, en mijn persoonlijke interesse in liefde, intimiteit, seksualiteit, en spiritualiteit.

Ik ben mijn levens-en liefdespartner Frank dankbaar dat ik mijn passie zo mag leven en uitdragen.  Ik ben opgegroeid in een heel liefdevol gezin, en tegelijk waren er pijnpunten die maakten dat ik me niet helemaal durfde te openen.  Op mijn 21ste ben ik Frank tegengekomen. Toen is mijn hart opengegaan, en dat mag ik nog steeds voelen …

Uit onze liefde zijn onze 2 langverwachte kinderen geboren, een wonder dat ik nooit echt helemaal lijk te kunnen bevatten …

In mijn begeleidingswerk met jou voel ik me nieuwsgierig, onderzoekend, afgestemd en liefdevol.  Open voor dat wat zich wil ontvouwen.

Gevolgde trainingen en opleidingen

Tantra :
– Centrum Voor Tantra NL- 2002; Portugal – 2005
– Diana Richardson Zwitserland – 2004
– Dhyan Yogi Italië – 2016

Energetic Integration Therapeute met bijscholing Somatic Experience : Body Mind Opleidingen NL-2007
Practisioner graduate in school of temple arts : ISTA level 1 Denmark 2017, level 2 Griekenland 2018; practisioners opleiding Tsjechië 2018
Ridhwan-school van A.H.Almaas : Ridhwan – 2006-2017
Sexual Grounding Training (R) : Willem Poppeliers – 1996
Emotioneel Lichaamswerk Trainer (R) : Venwoude – 1994
Sexual Healing Practices Quodoushka : Norbert Gold Italië – 2016
Body-Dearmoring : Sabina Tschudi & Johannes Schröder Zwitserland- 2016

Ik ben bezielster en (mede)oprichtster van een aantal organisaties :
– dé-luna : 2001-2006 : eigen organisatie voor Emotioneel Lichaamswerk en Tantra
– NEL : 2007-2013 : netwerk emotioneel lichaamswerk
– Yatri : 2006-2016 : tantra-organisatie met mijn levenspartner en een ander koppel.
– Rising Heart : sinds 2016

Rising Heart