Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Team

 

Emma Desmedt

Met veel energie, enthousiasme en een open hart wil ik graag Inge ondersteunen om haar levenswerk mee in de wereld te zetten en uit te dragen.

Als kind kon ik moeilijk contacten leggen, was ik heel veel op mezelf, alleen. In mijn puberteit was seksualiteit en intimiteit niet vanzelfsprekend. Het was een langzame en moeizame zoektocht naar mijn unieke relatievorm, waarin ik mezelf kon zijn.  

Er was een tijd waarin ik de weg kwijt was, waarin ik me verdwaald voelde, geen contact had met mezelf en mijn omgeving. Een tijd waarin mijn levensenergie heel laag was. Door in beweging te komen, letterlijk op tocht te vertrekken, begon mijn energie langzaam terug te stromen en kwam ik opnieuw in contact met mezelf. Na mijn spirituele staptocht naar Compostella ontdekte ik tantra. Door het jaartraject ‘heling van intimiteit en seksualiteit’ bloeide ik helemaal open, voelde ik vertrouwen in mezelf en in mijn seksualiteit. Ik wist meteen: dit is mijn levenspad!  

Mijn levensenergie stroomde terug, er ontstonden meer én diepere verbindingen met mensen en de ‘dans van het leven’ kwam als vanzelf op gang. Ik leerde mijn geliefde Luis kennen en samen met hem mocht ik ontdekken wat tantra allemaal kan betekenen.  

Liefde delen, in al zijn vormen, is wat me drijft. In verbinding met mijn geliefde en in het ‘grotere veld’.

Rising Heart