Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Liefdestraject

 

yabyum

Koppels

Liefdes-traject voor koppels: Opening to love and intimacy.

(op dit moment is nog geen nieuw liefdestraject gepland)

Liefdesrelaties zijn een snelweg naar persoonlijke groei en een verruiming van je bewustzijn.
Een intieme relatie kan uitdagend zijn. Het brengt je kleinste kantjes en grootste verlangens in het licht. Het vraagt om verbonden communicatie, tijd nemen voor elkaar, discipline, openheid, aanwezigheid in al wat er is.
Dit Liefdestraject biedt vele mogelijkheden om je relatie te verdiepen. Op het vlak van communicatie, gevoel, zingeving, intimiteit en seksualiteit.
We verwelkomen zowel koppels die al een hele weg samen hebben afgelegd, als koppels die elkaar recent de liefde hebben verklaard. We richten ons op koppels die een ‘Ja’ voelen naar elkaar en naar de relatie. Is je relatie in een crisis, dan bieden we individuele relatiebegeleiding aan. Het traject bestaat uit één geheel van drie modules.

Je relatie ervaren als liefdevolle bedding voor bewustzijnsverruiming.

 

Module 1 : Opening to love

In liefde openen naar elkaar vraagt veiligheid, vertrouwen, het kunnen afleggen van het harnas rond je raakbaarheid. Het gaat om je open te stellen en te verbinden op verschillende niveaus, op een persoonlijke laag én op een zielelaag. Openen voor de liefde naar jezelf, en van daaruit de liefde naar de ander. Het gaan om waarachtig zijn. Trouw aan jezelf én de relatie. Elkaar ten volle respecteren voor wie jullie zijn. Elkaar eren voor al wat is. Na vertrouwen komt er overgave. Overgave aan wie je bent. Aan wat zich aandient. Aan de stroom van het leven. Dat is openen voor elkaar.

Module 2 : Sensual awakening

Hoe laat je sensualiteit stromen, zien en breng je het in contact. We onderzoeken verschillende manieren om je fysiek en energetisch met elkaar te verbinden. Ontdek je lichaam als instrument voor liefde en seksuele energie.

Module 3 : Devotion through intimacy

Intimiteit raakt ook iets groter dan wat er tussen jullie leeft. Het kan je verbinden op een zielelaag die meer vervulling brengt dan de persoonlijke laag. Via intimiteit ga je naar ruimere gebieden. Je ontdekt het heilige van jullie relatie.

Rising Heart