Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Team

 

Bernadette Verdonck, °1969

Pleegzorgbegeleidster en psychotherapeut met een liefde voor schrijven, amateuristiche houtbewerking en relaties tussen mensen 

Hoe het komt, weet ik niet precies maar ik heb altijd geworsteld met ‘Het Leven’. Ik vond het niet leuk en bij momenten ongelofelijk moeilijk en lastig. Dus ging ik op zoek naar manieren om ‘Het Leven’ wat prettiger te maken. Na veel omzwervingen kwam ik bij tantra terecht. Daar vond ik de bouwsteentjes die ik nodig had. De belangrijkste waren: nieuwsgierigheid, niet denken in termen van ‘schuld’ of ‘fout’ en vooral mildheid. ‘Het Leven’ en ik kunnen nog steeds wel eens wringen maar intussen voel ik ‘ja, het is goed zo’. 

Uit dankbaarheid wilde het tantrische pad heel graag mee uitdragen en ik leerde Inge kennen. Vele jaren heb ik haar geassisteerd in het jaartraject. Het waren leerrijke, fantastische jaren waarin ik zelf ook verder groeide en waarin ik een dierbare vriendschap met Inge uitbouwde. Intussen ben ik, door tijdsgebrek, minder dicht betrokken bij Rising Heart maar ik probeer jaarlijks nog enkele korte retreats mee te ondersteunen. Daarbij zet ik heel graag mijn eigen levenservaringen in om anderen te ondersteunen met hun ‘geworstel’, klein of groot. Samen onderzoeken, samen ‘aangaan’, samen experimenteren, samen stilstaan bij ‘Het Leven’… dat is wat ik wil doen met ‘Mijn Leven’.  

Rising Heart