Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Advanced Retreat Potential of Sexual Energy

Details Prijs Aantal:
Deelname met vroegboekkorting (tot 1 december) (niet inbegrepen : accommodatiekost richtprijs 255 euro) €565.00 (EUR)  
Deelname (niet inbegrepen : accommodatiekost richtprijs 255 euro) €595.00 (EUR)   Startdatum verkoop
01/12/2023

Feedback van een deelneemster

“Wat een retreat! Maakte alle beloften waar en veel meer dan dat. Raakt in alle fundamenten en schudt ze hevig door elkaar. Ik ga nooit meer diegene zijn, die ik ervoor was. Pure magie! ” N.S

 

Wat haal jij uit deze retreat?

Deze retreat is een verdieping van hoe je de power and sacredness kan inbrengen van “Orgastic Energy”, een energie die ruimer is dan jezelf en door je heen mag stromen. Hoe dit bevruchtend werkt voor het ganse groepsveld and beyond.  Bevrijdend, verbindend, verruimend.

A meeting between your sexual energy and the divine.

Hoe gaan we te werk?

We werken niet met specifieke therapeutische oefeningen of geleide technieken.  We openen ons voor een ruimer veld waarin gebeurt wat aan de orde is.

De focus is het uitnodigen van de kracht van onschuldige zuivere ten-volle-gedragen expanderende seksuele energie.  Ook als is de focus niet op onzuivere of negatieve ervaringen in het verleden, die kunnen uiteraard naar boven komen en vragen om geheeld te worden.

We verbinden ons tot :

  • Reclaiming of the innocence of pure sexual energy.
    Het verbinden met de onschuld van oorspronkelijke seksuele energie.
  • Op een integere manier verantwoordelijk zijn voor eigen energie.
  • Transformatie en heling : Je kan je grenzen en noden voelen en (eventueel met steun) aangeven.
  • Sacred Sexual Awakening : zonder specifieke guidelines & technieken zal het veld je steeds meer in contact brengen met de ‘priester / priesteres’ in jou, met de ‘sjamaan/sjamane’ in jou, met jouw kanaal om helende seksuele energie aan te boren.
  • Een veld waarin ‘magic happens’.

Voor wie ?

Voor mensen met ervaring in fysieke en energetische tantra. Belangrijk dat je je lichaam goed kan voelen, je grenzen en je noden. Je bent op ieder moment helemaal vrij om te voelen wat passend voelt voor jou, maar best dat je vertrouwd bent om in groep te werken, kan omgaan met geluiden, en je comfortabel voelt als mensen naakt werken.
Koppels kunnen kiezen om alle structuren met elkaar te doen. Als koppel registreer je individueel per persoon. Verwijs naar je partner in het opmerkingenveld.
Twijfel je of deze retreat iets is voor jou? Neem gerust contact op.

 

Praktisch

Het is een residentiële 4-daagse retreat. De accommodatieprijs omvat 3 overnachtingen, alle maaltijden, thee koffie & water.
Het programma start de eerste ochtend om 11u zodat je die ochtend nog kan oprijden.  Er is ook de mogelijkheid om de avond ervoor reeds op te komen.  We ronden af de laatste dag rond 16u.

 

Noot : Als je voelt dat je deze retreat hebt te doen, maar het financieel moeilijker hebt, contacteer mij persoonlijk.

locatie  

Telefoon locatie + 33 323 97 8536

Locatie website:

Adres
Hameau de Buirefontaine 4, Aubenton, 02500, France

Beschrijving:

Spiritueel centrum “Buirefontaine” is een plaats om er gewoon even helemaal uit te zijn, deel te nemen aan een verdiepende workshop of een inspirerende cursus

 
Rising Heart