Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Zomerweken

 

 

Tantrisch Vuur
Zomerweek voor singles & koppels

Een inspirerende, verrijkende, transformerende week!

Deze week is om te exploreren en te ontdekken, om te verdiepen en te vernieuwen.

Op een speelse en toch diepgaande manier verken je het Tantrisch vuur in jou.  Een vlam die er altijd is geweest in jou.  Nu krijg je die kans om ze aan te wakkeren.  Een vuur dat je rechtstreeks naar je kern brengt.

Je krijgt tools, exploraties en ervaringen aangereikt. We gaan niet graven naar verborgen delen van jezelf, naar kwetsuren die nog niet geheeld zijn, naar wat je gemist hebt.  We creëren een veld van speelsheid en authenticiteit, eenvoud en verrassingen, intimiteit en verbinding.  Een veld waarin jij – uniek aan wie jij bent – jouw eigen weg mag bewandelen om je body & mind te openen voor een diepere connectie met jezelf en met anderen.  Delen van jezelf die je nog niet kende, verschijnen vanzelf. 

Don’t seek, don’t search, don’t ask, don’t knock, don’t demand – relax.  If you relax, it comes.  If you relax, it is there.  If you relax, you start vibrating with it. ( Osho)

Wij bieden professionele begeleiding om voldoende veiligheid en sereniteit te creëren, ‘so you can dive into yourself’.  Helende processen krijgen liefdevolle ondersteuning.

Integriteit en respect voor jezelf en de ander stellen wij voorop.
Iedereen is welkom op zijn/haar eigen manier.

Voel je je aangesproken? 
Je kan een online intake-gesprek aanvragen (20 min, gratis).  Of een live intake-gesprek (45 min, 45 euro).  Of kom kennismaken op een Taste of Tantra avond.

Noot ivm covid maatregelen : het is een prachtig domein waar we veel buiten kunnen werken, en er zijn 2 grote binnenruimtes.  Meer uitleg ivm covid maatregelen kan je opvragen!

Tantra Liefdesweek voor koppels

Op een prachtige plek in de natuur waar we de enige groep zijn.

Een week vol liefde en seksualiteit.  Helend en genieten van elkaar …

Een liefdesrelatie opent alle poriën van je huid.  Ze biedt bedding om naar True Love te gaan.   Om naar de ware liefde te gaan voorbij de projectie. Als je ertoe bereid bent.

In de liefdesweek is er tijd om te genieten van jullie samenzijn, en écht samen te zijn zonder afleidingen.  En het neemt jullie een stap verder.  Een relatie verdiept zich niet zozeer door er veel over te lezen, of door er veel over te praten.  Ja, dat helpt.  Maar Tantra reikt je tools aan om essentiële kwaliteiten van een liefdesrelatie te belichamen : liefde, genegenheid, passie, seksualiteit, eerlijkheid, transparantie.

Tantra laat de zon schijnen op jullie relatie in alle facetten.  Het wordt zichtbaar waar er zonlicht is en waar er schaduw is.  Net omdat Tantra met seksuele energie werkt die doordringt tot in ons diepste wezen. 

Voel een JA naar het leven, een JA om dit te ontdekken met en dankzij elkaar.  En er openen zich nieuwe dimensies in jullie verbinding. 

Tantra is a lifestyle which includes the blending together of our sexuality , our love, and our spirituality. 

Noot : alle intieme oefeningen worden binnen het koppel gedaan. De meeste oefeningen worden in de groepsruimte gedaan (tenzij je als koppel iets anders kiest).

Hieronder de geplande zomerweken.

Event Locatie Datum
Tantrisch Vuur - Zomerweek singles&beperkt aantal koppels (Noord-Frankrijk) - 20240630ZWB Buirefontaine
  • 30/06/2024 14:00
Meer info

 

Rising Heart