Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

14 sep 2017

Verschil tussen energetisch en fysiek orgasme?

orgasme

Fysiek en energetisch orgasme… beide hebben een heel ander perspectief.
Van sensatie naar sensitiviteit.  Adrenaline naar endorfine.  Lust naar totale verbinding.

Fysiek en energetisch orgasme.

De meesten kennen een fysiek orgasme.  Een prikkelend gevoel in je genitaliën, een sensationeel genot, een stromen van lichaamsvloeistoffen.  Iets wat je soms overkomt in het vrijen, en vaker iets waar ‘naar toe gewerkt’ wordt.  Het fysiek orgasme kan veel bieden : ontspanning, genot, intimiteit met je partner, ontladen van stress, …

Een energetisch orgasme is een andere dimensie.  Alle cellen van je lichaam vibreren op een hogere frequentie.  Je komt in contact met een ruimer bewustzijnsveld.

Van frictie-sex naar aanwezigheid

Er is een verschuiving van “wrijvings-seks” naar “aanwezigheid”.  Je gebruikt geen frictie om naar een hoogtepunt te gaan en te ontladen.   Je ontspant, laat de ruimte in je lichaam zich openen voor golven door je lijf heen.   Alles, ook je lichaam, is immers energie.  Fysiek is er meer ruimte dan materie.  En materie bestaat meer uit golven dan uit fysieke deeltjes.

Wat je doet is het orgastisch vermogen van je lichaam openen.  Je geslacht kent de frequentie van orgasme.  Diezelfde frequentie kan ook bereikt worden in je ganse lichaam.  Door je seksuele energie op een hogere vibratie te brengen, open je al je chakra’s en je endocriene klieren worden geactiveerd.  Door het energetisch “full-body” orgasme kom je in totale verbinding met een bewustzijnsveld dat jou als persoon overstijgt.

De manier waarop je in je leven staat verandert.  Je wordt minder gedreven door adrenaline en stress, er komt meer liefde en bewustzijn vrij.  En dat straal je ook uit.

Plezier én inwijding

Seksualiteit hoef je niet louter voor je plezier te gebruiken.
Tantra wijdt je in in sacrale seksualiteit.  Je seksuele energie als sleutel tot een ruimer bewustzijn.

Je kan hiervan proeven op onze tweede workshop op 30 september 2017 tijdens het Festival Tantrische relaties in Rotterdam.

Of diepgaand verkennen op onze verschillende Hartelust retreats:

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!