Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Hartelust retreat “Unfolding the Orgasmic Body”

 

orgastic-body-links

orgastic-body-midden

orgastic-body-rechts

HARTELUST RETREAT “UNFOLDING THE ORGASMIC BODY”

Een Hartelust retreat is voor wie ruime ervaring met Tantra heeft. Voor koppels, en duo’s die intimiteit en seksualiteit delen.

Jouw lichaam volledig in extase als poort naar een sacrale werkelijkheid.

Jouw lichaam volledig in extase als poort naar een sacrale werkelijkheid.
We zijn van nature orgastisch.  Het is een pure, zuivere, orgastische energie die door ons heen stroomt als we ons lichaam & onze mind vrij kunnen laten. 
We hoeven er niets voor te doen.  Misschien heb je het al ervaren om volledig orgastisch te zijn, misschien tijdens vrijen, of skiën, surfen, schilderen, muziek spelen, …
Het zijn onze conditioneringen en blokkades & spanningen in ons lichaam die ons afsnijden van die bron aan extase.
 
In deze retreat openen we ons lichaam nog verder op een diep fysiek niveau door een specifieke combinatie van een aantal technieken. Je stimuleert je eigen seksuele stroom en triggerpunten helpen je om het genieten dieper te ervaren.
Je opent energiekanalen die gesloten zijn geraakt.  En ‘hold space’ om de orgastische energie te volgen, naar hogere vibraties.
 
Je krijgt de kans om verantwoordelijkheid te nemen voor het ontluiken van je orgastische lichaam. Om je te re-connecteren met jouw intrinsieke natuur door je natuurlijke seksuele energie te laten stromen in en doorheen je lichaam.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!