Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Hartelust retreat: “Divine Animal
and The Wheel of Sexuality”

 

hartelust-devine-animal-tijger

DIVINE ANIMAL

verdiepingsretreat voor mensen met ruime ervaring, en als je reeds basisretreat Hartelust hebt gevolgd.

Divine Animal : dierlijk, instinctief, en brandstof om het divine te laten indalen!  En om in een ruimer bewustzijnsveld mogelijke schaduwkanten te transformeren.

Om in een ruimer bewustzijnsveld mogelijke schaduwkanten te transformeren en je dierlijke instinctieve rauwe en ruwe energie vrij te maken, te eren, te vieren.

En waarin alle vormen van seksualiteit samenkomen, tot in je diepste sexual force.

Divine Animal, iets wat ook in jou huist…
Iedereen in ons heeft een oer-energie wat huist in onze lagere chakra’s.  Het is dierlijk, instinctief, krachtig.  Het is onze bron om te overleven en om ons voort te planten.  Het heeft het karakter van een rauwe, wilde, ontembare en onverwoestbare energie. 

En toch … door onze opvoeding, cultuur, taboe’s, … snijden we ons vaak af van deze natuurlijke energie, proberen we haar te onderdrukken, haar “op te voeden”, te civiliseren, …  en raakt ze schijnbaar wél getemd.  Er sluipt een voorzichtigheid in ons  intiem en seksueel leven en we raken heen en weer geslingerd tussen egoïstisch denken/handelen en onszelf wegcijferen door teveel rekening te houden met de ander.

Ook in bewustzijnswerk neigen we ons veelal te richten op het vrijmaken van zachte liefdevolle energie en spiritualiteit, en proberen we onze dierlijke kracht te overstijgen.  Vaak vanuit angst of zorg voor het wilde oncontroleerbare karakter van ons instinct.

De retreat “divine animal” maakt die energie vrij én brengt er bewustzijn in.  Onze divine-animal wakker maken brengt ons opnieuw bij onze natuurlijke levensenergie.

Ook mogen schaduwkanten aan het licht komen om getransformeerd te worden.
Alles over onze seksualiteit mag uit de taboe-sfeer komen.

Ons basischakra laat ons zien of we bang zijn van onze power, of ons existentieel veilig genoeg weten om te genieten van heel ons bekkenbodem-gebied.   Om te genieten van ondeugend te zijn, om het spel te spelen van macht-kracht en onderdanigheid-overgave.

Onze schaduwkanten leven, laat macht in liefde veranderen, angst in opwinding, weerstand in overgave.
Divine Animal, om je dierlijke instinctieve rauwe en ruwe energie vrij te maken, te eren, te vieren. En met het goddelijke te laten samenkomen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!