Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Valentijn

 

Valentijn weekend voor koppels

Wil je samen met je geliefde jullie liefde vieren? Even tijd nemen voor elkaar en je helemaal laten onderdompelen in een bad van intimiteit en sensualiteit? Kom samen genieten op een schilderachtige plek in een kasteel, midden in de bossen.

In een sfeer van openheid, warmte en respect voor elkaars eigenheid en grenzen voeren we jullie, samen met andere koppels, mee op een betoverende liefdestrip.

Elke intieme oefening per twee ervaar je samen met je partner. Laat je verrassen, ontmoet en verwen elkaar op een (h)eerlijk pad van sensualiteit en seksualiteit en beleef een pure onvergetelijke (kwali)tijd die jullie relatie naar een dieper bewustzijn brengt.

Tantra & Play weekend voor singles

Single en op zoek naar een verbonden, veilige en toch spannende Valentijn?

Welkom op een weekend vol bewustzijn en passie. We creëren een vertrouwensvolle setting met duidelijke grenzen en structuren. Laat je meevoeren in het sprankelende spanningsveld tussen mannelijke en vrouwelijke energie. We laten je proeven van verschillende manieren om tot meer intimiteit te komen met jezelf en de ander. Via afgestemde openende aanrakingen en liefdevol hartscontact kan je zelf doorvoelen wat je grenzen zijn. Kom helemaal thuis in je eigen sensualiteit.

Op dit feest voor liefde en zachtheid verwennen we jullie met allerlei verrassingen.

Event Locatie Datum
Valentijnsweekend voor koppels 2025 - 20250214VAL Kasteelhoeve Wange
  • 14/02/2025 19:30
Meer info

 

Rising Heart