Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Liefdesweek

 

Tantra Liefdesweek voor koppels

Op een prachtige plek in de natuur waar we de enige groep zijn.

Een week vol liefde en seksualiteit.  Helend en genieten van elkaar ...

Een liefdesrelatie opent alle poriën van je huid.  Ze biedt bedding om naar True Love te gaan.   Om naar de ware liefde te gaan voorbij de projectie. Als je ertoe bereid bent.

In de liefdesweek is er tijd om te genieten van jullie samenzijn, en écht samen te zijn zonder afleidingen.  En het neemt jullie een stap verder.  Een relatie verdiept zich niet zozeer door er veel over te lezen, of door er veel over te praten.  Ja, dat helpt.  Maar Tantra reikt je tools aan om essentiële kwaliteiten van een liefdesrelatie te belichamen : liefde, genegenheid, passie, seksualiteit, eerlijkheid, transparantie.

Tantra laat de zon schijnen op jullie relatie in alle facetten.  Het wordt zichtbaar waar er zonlicht is en waar er schaduw is.  Net omdat Tantra met seksuele energie werkt die doordringt tot in ons diepste wezen. 

Voel een JA naar het leven, een JA om dit te ontdekken met en dankzij elkaar.  En er openen zich nieuwe dimensies in jullie verbinding. 

Tantra is a lifestyle which includes the blending together of our sexuality , our love, and our spirituality. 

Noot : alle intieme oefeningen worden binnen het koppel gedaan. De meeste oefeningen worden in de groepsruimte gedaan (tenzij je als koppel iets anders kiest).

Hieronder de geplande zomerweken.

Event Locatie Datum
Tantra Liefdesweek voor koppels 2022 (Wange België) Kasteelhoeve Wange
  • 01/08/2022 18:00
Meer info

 

Rising Heart