Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Valentijn weekend voor koppels

15 feb 2019

Valentijn weekend voor koppels

  • 15/02/2019 - 17/02/2019
    19.00 - 17.00

Wil je samen met je geliefde jullie liefde vieren? Even tijd nemen voor elkaar en je helemaal laten onderdompelen in een bad van intimiteit en sensualiteit? Kom samen genieten op een schilderachtige plek in een kasteel, midden in de bossen.

In een sfeer van openheid, warmte en respect voor elkaars eigenheid en grenzen voeren we jullie, samen met andere koppels, mee op een betoverende liefdestrip.
Elke intieme oefening per twee ervaar je samen met je partner. Laat je verrassen, ontmoet en verwen elkaar op een (h)eerlijk pad van sensualiteit en seksualiteit en beleef een pure onvergetelijke (kwali)tijd die jullie relatie naar een dieper bewustzijn brengt.

Prijs workshop: € 265 per persoon, inclusief vroegboekkorting tot 31/12/2018, daarna € 285. 

Accommodatie: € 255 per persoon, inclusief romantische kasteelkamer; uitgebreid ontbijt; verzorgde lunch & diner; doorlopend koffie, thee of water; gezondheidsdrankjes en verwennerijen; verrassingspakket per koppel.

Alle prijzen zijn per persoon. Je dient per koppel in te schrijven.

locatie  

Locatie website:

Adres
Rue des Pèlerins 4, Frandeux, 5580, Belgium

Beschrijving:

Rust – stilte en inspiratie.

Landgoed met een eigen bos en meer en gelegen in een stiltegebied. Authentieke gastenkamers in het kasteel. Er is een ruime sauna ter beschikking.

 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!