Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Tantrisch Vuur – Zomerweek singles&beperkt aantal koppels (Noord-Frankrijk) – 20240630ZWB

Details Prijs Aantal:
DEELNAME pp. exclusief accommodatie (overnachting, gebruik van het centrum en catering - ter plaatse te betalen. Richtprijs 350,00-435,00€ ifv keuze in het registratieformulier). €895.00 EUR  

OPGELET : voor je aan te melden en een ticket te kiezen, kan je best eerst het inschrijvingsformulier lezen.  Bij de aanmeldingsprocedure worden namelijk verplichte motivatievragen gesteld. Als voorbereiding kan je via deze link het Motivatieformulier Zomerweek downloaden en voorafgaandelijk invullen. Zo zal de aanmelding vlotter verlopen.  Registratie is pas geldig na goedkeuring van de motivatievragen.


Tantrisch Vuur
Zomerweek voor singles (& beperkt aantal koppels) in Frankrijk.

 

“De zomerweek is een prachtige en grensverleggende ervaring, echt een heel mooi geschenk aan jezelf! Ik voel openheid, vreugde. Mijn keel is geopend, mijn middenrif voelt vrij, mijn lichaam tintelt. ” R. vrouw van 35 jaar.

Deze week is om te exploreren en te ontdekken, om te verdiepen en te vernieuwen.

Op een speelse en toch diepgaande manier verken je het Tantrisch vuur in jou.  Een vlam die er altijd is geweest in jou.  Nu krijg je die kans om ze aan te wakkeren.  Een vuur dat je rechtstreeks naar je kern brengt.

Je krijgt tools, exploraties en ervaringen aangereikt. We gaan niet graven naar verborgen delen van jezelf, naar kwetsuren die nog niet geheeld zijn, naar wat je gemist hebt.  We creëren een veld van speelsheid en authenticiteit, eenvoud en verrassingen, intimiteit en verbinding.  Een veld waarin jij – uniek aan wie jij bent – jouw eigen weg mag bewandelen om je body & mind te openen voor een diepere connectie met jezelf en met anderen.  Delen van jezelf die je nog niet kende, verschijnen vanzelf.

Don’t seek, don’t search, don’t ask, don’t knock, don’t demand – relax.  If you relax, it comes.  If you relax, it is there.  If you relax, you start vibrating with it. ( Osho)

Wij bieden professionele begeleiding om voldoende veiligheid en sereniteit te creëren, ‘so you can dive into yourself’.  Helende processen krijgen liefdevolle ondersteuning.

Deze week is voor singles, mensen in relatie die alleen komen, en een beperkt aantal koppels. (Voor koppels is er ook specifiek een liefdesweek voor koppels)

Deze week wordt begeleid door Inge, geassisteerd door Rit & André, en anderen.

locatie  

Telefoon locatie + 33 323 97 8536

Locatie website:

Adres
Hameau de Buirefontaine 4, Aubenton, 02500, France

Beschrijving:

Spiritueel centrum “Buirefontaine” is een plaats om er gewoon even helemaal uit te zijn, deel te nemen aan een verdiepende workshop of een inspirerende cursus

 
Rising Heart