Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Tantric Celebration (VOLZET)

10 jun 2019

Tantric Celebration (VOLZET)

  • 10/06/2019
    10.00 - 17.00

Tantric Celebration: een feestelijke ontmoetingsdag op pinkstermaandag.

VOLZET, je kan nog inschrijven voor het ééndaagse Tantra Festival op 15 augustus, op dezelfde locatie.

 

Rising Heart bestaat deze zomer drie jaar. Wij (Inge en Erik) gaven samen meer dan 200 workshops en proefmomenten en zagen ondertussen meer dan 1000 mensen langskomen die inspiratie vonden op het pad van Tantra.

Voor sommigen was het een eenmalige ervaring, velen zien we geregeld terug. We mochten getuige zijn van diepe transformaties bij individuen en koppels.
Tantra raakt iets in je leven. Tantra brengt je in contact met je essentie, opent je energiestroom en laat je aanwezig zijn bij wat op je pad komt.

Op deze feestdag nodigen we graag nieuwe gezichten uit en ook iedereen uit die ooit bij Rising Heart een activiteit volgde en zich opnieuw wil onderdompelen in de energie van onze workshops. Misschien voelt het wel als een thuiskomen voor jou, een plek waar je helemaal jezelf mag zijn. Laten we er samen een vieringsmoment van maken.

‘Tantric Celebration’ is een dag om te genieten van jezelf, authentieke contacten aan te gaan, jezelf te verdiepen in intimiteit en seksuele energie. We bieden je, zoals steeds in onze workshops, een veilig kader en bouwen de dag stap voor stap op. De voorbije jaren zijn wij, Inge en Erik, ons continu blijven verdiepen in het veld. We kijken er dan ook heel erg naar uit om onze nieuwste ervaringen en werkvormen te delen met jullie.

* ‘Bring a friend’

Voel je dat tantra ook iets zou kunnen betekenen voor een vriend(in), collega, buur, familielid… ?
Woorden schieten vaak te kort, Tantra is iets dat je hebt te beleven en te voelen. Breng iemand mee die nog nooit naar een Rising Heart activiteit is geweest, en krijg 50 euro korting op jullie gezamelijke aanmelding. Spread the word, spread the love <3.

Tantric Celebration verwelkomt singles, koppels of mensen in relatie die alleen komen.
In de prijs zijn een verzorgde lunch, koffie, thee en versnaperingen inbegrepen.

Heb je als koppel ervaring met Tantra ? Dan kan je aansluitend de retreat ‘Tantra Intense’ volgen die dezelfde avond start.

locatie  

Telefoon locatie +32 15 71 00 52

Locatie website:

Adres
Oxdonkstraat 168, Kapelle op-den Bos, 1880, Belgium

 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!