Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Potential of Sexual Energy

Potential of Sexual Energy

  •  21/02/2024 - 25/02/2024
     18:00 - 16:00
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

Feedback van een deelneemster

“Wat een retreat! Maakte alle beloften waar en veel meer dan dat. Raakt in alle fundamenten en schudt ze hevig door elkaar. Ik ga nooit meer diegene zijn, die ik ervoor was. Pure magie! ” N.S

 

Wat haal jij uit deze retreat?

Seksuele energie is helend, krachtig én transformerend.

De focus van deze retreat is om jezelf meer te openen voor je eigen seksuele stroming. Een helende energie die je bewustzijn verruimt en je verbindt met je hoogste potentieel. Van oorsprong is elke mens een vat vol stromende levensenergie. Eigen aan onze ontwikkeling in het leven, wordt die oorspronkelijke energie ingekapseld.
Er ontstaat als het ware een harnas dat je onbewust hebt aangetrokken. Door je te openen voor orgastische energie transformeer je en worden blokkades op fysiek, emotioneel, psychisch, spiritueel vlak als vanzelf opgeruimd.

In Potential of Sexual Energy ligt de focus op jezelf. De verbinding met je lichaam versterkt waardoor je je grenzen vlotter kan voelen en aangeven.
Je mag meer genieten van je eigen intimiteit en seksualiteit. Je opent je meer voor je natuurlijke orgastische energie. Je bewustzijn wordt uitgenodigd om zich verder te ontluiken. Je ervaart meer verbinding tussen je fysieke, emotionele, energetische en spirituele lichaam.

Hoe gaan we te werk?

Het lichaamsweefsel zelf bevat spanningen, emoties en blokkades. Door bewust en fysiek en energetisch aanwezig te zijn bij alle zones van het lichaam kan de spanning of emotie vrij komen. De blokkade heft zichzelf op en de energie kan vrijer stromen door het lichaam. Deze diepgaande vorm van release heet De-armouring en kan een krachtige transformatie brengen in je leven en je ‘zijn’.

Eerder dan heel specifieke adem- en druktechnieken te leren, word je meegenomen in een veld waarin je energie steeds meer vanzelf opbouwt, waarin je ‘kanaal-zijn’ zich meer opent, waarin er release gebeurt en ontspanning komt, waarin je je durft over te geven aan initiatie en heling.

Voor wie ?

Potential of Sexual Energy staat open voor iedereen, zowel singles als koppels. Ervaring met lichaamswerk, bewustzijnswerk en Tantra is aan te raden, maar geen must. Koppels kunnen kiezen om alle structuren met elkaar te doen. Als koppel registreer je individueel per persoon. Verwijs naar je partner in het opmerkingenveld.

 

Praktisch

Deze retreat wordt begeleid door Inge en team.

Het is een residentiële 4-daagse retreat. De accommodatieprijs omvat 4 overnachtingen, alle maaltijden, thee koffie & water.
Het programma start om 20.00 . Aankomst is mogelijk vanaf 18.00.

 

locatie  

Locatie website:

Adres
Rue des Pèlerins 4, Frandeux, 5580, België

Beschrijving:

Rust – stilte en inspiratie.

Landgoed met een eigen bos en meer en gelegen in een stiltegebied. Prachtige groepsruimte.

 
Rising Heart