Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Potential of Sexual Energy

20 okt 2020

Potential of Sexual Energy

  • 20/10/2020 - 23/10/2020
    10.00 - 16.00
Details Prijs Aantal:
Deelname als vrouw met vroegboekkorting, prijs pp (excl accommodatiekost aan 272,50 euro)€525.00 (EUR)  
Deelname als man met vroegboekkorting, prijs pp (excl accommodatiekost aan 272,50 euro)€525.00 (EUR)  
Deelname als vrouw, prijs pp (excl accommodatiekost aan 272,50euro)€565.00 (EUR)  Startdatum verkoop
20/07/2020
Deelname als man, prijs pp (excl accommodatiekost aan 272,50 euro)€565.00 (EUR)  Startdatum verkoop
20/07/2020

Feedback van een deelneemster

“Wat een retreat! Maakte alle beloften waar en veel meer dan dat. Raakt in alle fundamenten en schudt ze hevig door elkaar. Ik ga nooit meer diegene zijn, die ik ervoor was. Pure magie! ” N.S

 

Wat haal jij uit deze retreat?

Seksuele energie is helend, krachtig én transformerend.

De focus van deze retreat is om jezelf meer te openen voor je eigen seksuele stroming. Een helende energie die je bewustzijn verruimt en je verbindt met je hoogste potentieel. Van oorsprong is elke mens een vat vol stromende levensenergie. Vroegere ervaringen kunnen je natuurlijke stroom belemmeren.
Er ontstaat als het ware een harnas dat je onbewust hebt aangetrokken. Door je te openen voor orgastische ernergie transformeer je en worden blokkades als vanzelf opgeruimd.

In Potential of Sexual Energy ligt de focus op jezelf. De verbinding met je lichaam versterkt waardoor je je grenzen vlotter kan voelen en aangeven.
Je mag meer genieten van je eigen intimiteit en seksualiteit. Je opent je meer voor je natuurlijke orgastische energie. Je bewustzijn wordt uitgenodigd om zich verder te ontluiken. Je ervaart meer verbinding tussen je fysieke, emotionele, energetische en spirituele lichaam.

Hoe gaan we te werk?

Het lichaamsweefsel zelf bevat spanningen, emoties en blokkades. Door bewust en fysiek aanwezig te zijn bij specifieke punten van het lichaam kan de spanning of emotie vrij komen. De blokkade heft zichzelf op en de energie kan vrijer stromen door het lichaam. Deze diepgaande vorm van release heet De-armouring en kan een krachtige transformatie brengen in je leven en je ‘zijn’.

Verder hanteren we technieken om je energie op te bouwen en te focussen, ademhalingstechnieken die meer stroming doen ontstaan, tantrische oefeningen en seksuele helingstechnieken.

Voor wie ?

Potential of Sexual Energy staat open voor iedereen, zowel singles als koppels. Ervaring met lichaamswerk, bewustzijnswerk en Tantra is aan te raden, maar geen must. Koppels kunnen kiezen om alle structuren met elkaar te doen. Als koppel registreer je individueel per persoon. Verwijs naar je partner in het opmerkingenveld.

 

Praktisch

Het is een residentiële 4-daagse retreat. De accommodatieprijs omvat 3 overnachtingen, alle maaltijden, thee koffie & water.
Het programma start ‘s ochtends en eindigt rond 22u, behalve de laatste dag om 16u.

locatie  

Telefoon locatie +32 15 71 00 52

Locatie website:

Adres
Oxdonkstraat 168, Kapelle op-den Bos, 1880, Belgium

 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!