Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Openen van je seksuele bron

04 okt 2018

Openen van je seksuele bron

  • 04/10/2018 - 06/10/2018
    10.00 - 16.00
Details Prijs Aantal:
Deelname pp (excl. accommodatiekosten aan 155 euro) €295.00 (EUR)  

Onze seksuele energie is de energie die letterlijk nieuw leven geeft. En die ons elke dag kan doorstromen met vreugdevolle goesting in het leven. Vaak zit er kwetsing op deze energie en stroomt het minder. Wanneer je je op een veilige manier opnieuw kan verbinden met jouw seksuele bron, geeft dat de mogelijkheid op heling en genieten.
Deze 3-daagse exclusief voor vrouwen laat je toe om je sensuele stroom uit te nodigen, en te mogen genieten. En om dieper te zakken in de kracht van jouw bekken. Zo kan je thuiskomen in jouw seksuele bron.
We bouwen deze vrouwen-3-daagse heel geleidelijk op. Zodat je je veilig mag voelen om jezelf te zijn, en jezelf in te brengen precies zoals het klopt voor jou. Zo kan je ertoe komen om precies te ontvangen wat op dat moment goed is voor jou. Misschien is het een zachte koestering waarin je meer thuis kan komen bij jezelf, of heling. Of kan je genieten van een afgestemde sensuele massage.
In deze 3-daagse gebruiken we een fijne combinatie van lichaamswerk, bewustzijnswerk, dans, tantrische oefeningen en vrouwencirkels. We openen ons in deze 3-daagse voor aanraking en (gedeeltelijke) naaktheid. Dit volledig op jouw ritme, en met respect voor jouw grenzen. Aanraking en/of naaktheid  is nooit verplicht.  De essentie is om dieper in jezelf terecht te komen, niet om je af te sluiten van jezelf.
In deze workshop zijn er geen seksuele oefeningen mét elkaar. Een andere vrouw kan jou wel ondersteunen om jouw contact met je seksuele bron te herstellen.
We nodigen je uit om mee te zakken in een bedding van vrouwelijke kracht en kwetsbaarheid.  We zullen regelmatig samen met jullie in de oefeningen stappen om deze workshops te dragen vanuit openheid en gelijkwaardigheid. Tijdens onze vrouwen-workshops nodigen we de draagkracht uit van de godin in jou.  We geven geen expliciete aandacht aan proceswerk, en geloven in de kracht en het vertrouwen dat de godin iedere vrouw helpt, ook als er gevoelige thema’s naar boven komen
We zullen regelmatig samen met jullie in de oefeningen stappen om deze weekends te dragen vanuit openheid en gelijkwaardigheid

locatie  

Locatie website:

Adres
Julianaweg 21, Sint-Geertruid, 6265 AH, Netherlands

Beschrijving:
Prachtige accommodatie gelegen in het Nederlandse-Zuid-Limburgse heuvelland. Vlot bereikbaar voor zowel Belgen als Nederlanders. De workshopruimte heeft een houten vloer, lemen muren met muurverwarming en heel veel lichtinval. De workshopruimte staat in de tuin van het gezellige hotel. Het hele domein is exclusief gereserveerd voor Rising Heart.  

 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!