Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Kom in je seksuele kracht! ( voor vrouwen) AFGELAST

27 apr 2020

Kom in je seksuele kracht! ( voor vrouwen) AFGELAST

an ma 27 april tem vrijdag 1 mei 2020

  • 27/04/2020 - 01/05/2020
    10.00 - 16.00

5-daagse residentiële workshop voor vrouwen : Kom in je seksuele kracht!

Wat?

Deze workshop focust zich op het openen van ons lichaam als een poort naar onze ziel en vrouwelijke wijsheid. Ons lichaam is een tempel van vrouwelijke intuïtie, scheppingskracht, onze ziel.  Door ons lichaam te openen op een zachte maar intense en afgestemde manier, verbinden we ons met diepere lagen in onszelf.  Er ontstaat een helend veld van vrouwelijke energie waarin niets moet, en veel mogelijk is.

Veel emoties, herinneringen, en collectieve inprints zitten verankerd in ons lichaam.  Ze vormen een beschermend pantser rond bijvoorbeeld ons hart, onze baarmoeder, onze vagina, etc.  Daar wacht “women wisdom and power” om vrij te komen.

Doorheen de vijfdaagse laten we ons pantser smelten. Laten we expansie toe.  Opgeslagen emoties vinden een weg naar expressie. Onze natuurlijke seksuele en orgastische energie komt opnieuw vrij.  We voelen de kern van ons vrouw-zijn. We voelen ons sensueel en vol-vrouw.  En een bron van magische vrouwelijke sacrale wijsheid wordt aangeboord.

Hoe?

We werken op het fysieke en energetisch niveau met technieken uit seksuele heling en sexual & energetic de-armouring.  Door in de ervaring te gaan ontstaat er heling en transformatie, in een kader van vrouwelijke seksualiteit.

Voor wie?

Voel je de bereidheid om alle pijn in jezelf en in het collectieve vrouwenveld te transformeren?
Voel je de call om je vrouwelijke wijsheid tot je te laten komen?  Om je seksualiteit te reclaimen? Om haar kracht sterker dan ooit te voelen?
Om de bedding te vinden om in totale overgave te gaan?

“Let our circle of women guide us. Laat je seksualiteit geboren worden, anders dan voorheen!”


Praktische info
 

Residentiële 5-daagse retreat.
Het programma start ‘s ochtends en eindigt meestal rond 22u, behalve de laatste dag om 16u.
Maximum 18 vrouwen.

locatie  

Telefoon locatie +32 15 71 00 52

Locatie website:

Adres
Oxdonkstraat 168, Kapelle op-den Bos, 1880, Belgium