Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

‘UITGESTELD’ Kom in je seksuele kracht! ( voor vrouwen)

‘UITGESTELD’ Kom in je seksuele kracht! ( voor vrouwen)

  •  01/05/2021 - 05/05/2021
     11:00 - 16:00
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

5-daagse residentiële workshop voor vrouwen : Kom in je seksuele kracht!

Wat?

Deze workshop focust zich op het openen van ons lichaam als een poort naar onze ziel en vrouwelijke wijsheid. Ons lichaam is een tempel van vrouwelijke intuïtie, scheppingskracht, onze ziel.  Door ons lichaam te openen op een zachte maar intense en afgestemde manier, verbinden we ons met diepere lagen in onszelf.  Er ontstaat een helend veld van vrouwelijke energie waarin niets moet, en veel mogelijk is.

Veel emoties, herinneringen, en collectieve inprints zitten verankerd in ons lichaam.  Ze vormen een beschermend pantser rond bijvoorbeeld ons hart, onze baarmoeder, onze vagina, etc.  Daar wacht “women wisdom and power” om vrij te komen.

Doorheen de vijfdaagse laten we ons pantser smelten. Laten we expansie toe.  Opgeslagen emoties vinden een weg naar expressie. Onze natuurlijke seksuele en orgastische energie komt opnieuw vrij.  We voelen de kern van ons vrouw-zijn. We voelen ons sensueel en vol-vrouw.  En een bron van magische vrouwelijke sacrale wijsheid wordt aangeboord.

Hoe?

We werken op het fysieke en energetisch niveau met technieken uit seksuele heling en sexual & energetic de-armouring.  Door in de ervaring te gaan ontstaat er heling en transformatie, in een kader van vrouwelijke seksualiteit.

Voor wie?

Voel je de bereidheid om alle pijn in jezelf en in het collectieve vrouwenveld te transformeren?
Voel je de call om je vrouwelijke wijsheid tot je te laten komen?  Om je seksualiteit te reclaimen? Om haar kracht sterker dan ooit te voelen?
Om de bedding te vinden om in totale overgave te gaan?

“Let our circle of women guide us. Laat je seksualiteit geboren worden, anders dan voorheen!”


Praktische info
 

Residentiële 5-daagse retreat.

We starten de eerste dag om 11u zodat je die ochtend nog kan oprijden.  Je kan ook de avond ervoor reeds toekomen.  We ronden af op de laatste dag rond 16u.
Maximum 20 vrouwen.

 
Rising Heart