Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Kom in je seksuele kracht! ( voor vrouwen)

Kom in je seksuele kracht! ( voor vrouwen)

  •  01/04/2023 - 04/04/2023
     10:00 - 16:00
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

4-daagse residentiële workshop voor vrouwen : Kom in je seksuele kracht!

Wat?

Deze workshop focust zich op het openen van ons lichaam als een poort naar onze ziel en vrouwelijke wijsheid. Ons lichaam is een tempel van vrouwelijke intuïtie, scheppingskracht, onze ziel.  Door ons lichaam te openen op een zachte maar intense en afgestemde manier, verbinden we ons met diepere lagen in onszelf.  Er ontstaat een helend veld van vrouwelijke energie waarin niets moet, en veel mogelijk is.

Veel emoties, herinneringen, en collectieve inprints zitten verankerd in ons lichaam.  Ze vormen een beschermend pantser rond bijvoorbeeld ons hart, onze baarmoeder, onze vagina, etc.  Daar wacht “women wisdom and power” om vrij te komen.

Doorheen de vierdaagse laten we ons pantser smelten. Laten we expansie toe.  Opgeslagen emoties vinden een weg naar expressie. Onze natuurlijke seksuele en orgastische energie komt opnieuw vrij.  We voelen de kern van ons vrouw-zijn. We voelen ons sensueel en vol-vrouw.  En een bron van magische vrouwelijke sacrale wijsheid wordt aangeboord.

Hoe?

We werken op het fysieke en energetisch niveau met technieken uit seksuele heling en sexual & energetic de-armouring.  Door in de ervaring te gaan ontstaat er heling en transformatie, in een bedding van vrouwelijke seksualiteit.  We werken vaak in sessies per 2, samen in een groepsveld.

Voor wie?

Voel je de call om je vrouwelijke wijsheid tot je te laten komen?  Om je seksualiteit te reclaimen? Om haar kracht sterker dan ooit te voelen?
Om de bedding te vinden om in totale overgave te gaan?

“Let our circle of women guide us. Laat je seksualiteit geboren worden, anders dan voorheen!”


Praktische info
 

Residentiële 4-daagse retreat.

We starten de eerste dag om 10u zodat je die ochtend nog kan oprijden.  Mogelijk kan je de avond ervoor reeds toekomen, dat kan je rechtstreeks nagaan bij het centrum.  We ronden af op de laatste dag rond 16u.
Maximum 26 vrouwen.

locatie  

Locatie website:

Adres
Eliksemstraat 26, 3400 Landen

 
Rising Heart