Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

ADVANCED Kom in je Seksuele Kracht! ( voor vrouwen met ruime ervaring)

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

4-daagse residentiële workshop voor vrouwen : ADVANCED Kom in je seksuele kracht!

Na vele jaren de retreat “Kom in je Seksuele Kracht” is er vanaf 2024 ook een “ADVANCED Kom in je Seksuele Kracht”! (voor vrouwen met ervaring).

De basisretreat zal ook nog gegeven worden (wordt momenteel gepland).

Je hoeft niet persé de basisretreat gevolgd te hebben om deel te kunnen nemen aan de advanced retreat, en het is niet persé zo dat de advanced retreat geschikt is als je de basisretreat reeds hebt gevolgd. Afhankelijk van je achtergrond kijken we mee welke retreat het meest geschikt is voor jou.

Deze retreat is een verdieping van hoe je de power and sacredness kan inbrengen van “Orgastic Energy”, een energie die ruimer is dan jezelf en door je heen mag stromen. Hoe dit bevruchtend werkt voor het ganse groepsveld and beyond. Bevrijdend, verbindend, verruimend.

Deze retreat wordt begeleid door Inge en team.
A meeting between your sexual energy and the divine.

Hoe gaan we te werk?

De focus is het uitnodigen van de kracht van onschuldige zuivere ten-volle-gedragen expanderende seksuele energie. We openen ons voor een ruimer veld waarin gebeurt wat aan de orde is. De focus is niet op onzuivere of negatieve ervaringen in het verleden, we werken niet met specifieke therapeutische oefeningen of geleide technieken. Uiteraard kunnen negatieve ervaringen wel naar boven komen. Het vraagt voldoende draagkracht om die ervaringen te laten transformeren door het helend veld, eerder dan dat er cognitief therapeutisch gewerkt wordt.
We werken in een groepsveld zowel in duo’s als in kleine groepjes als met het hele groepsveld.


We verbinden ons tot :
– Reclaiming of the innocence of pure sexual energy.
Het verbinden met de onschuld van oorspronkelijke seksuele energie.
– Op een integere manier verantwoordelijk zijn voor eigen energie.
– Transformatie en heling : Je kan je grenzen en noden voelen en (eventueel met steun) aangeven.
– Sacred Sexual Awakening : zonder specifieke guidelines & technieken zal het veld je steeds meer in contact brengen met de ‘priester / priesteres’ in jou, met de ‘sjamaan/sjamane’ in jou, met jouw kanaal om helende seksuele energie aan te boren.
– Een veld waarin ‘magic happens’..

Voor wie ?


– Voor vrouwen die minstens de basisretreat Kom in je Seksuele Kracht hebben gevolgd of een gelijkaardige ervaring in fysieke en energetische tantra.
– Belangrijk dat je een goed lichaamsbewustzijn hebt, je grenzen en je noden kan voelen, én aangeven.
– Vertrouwd om (naakt) in groep te werken. Je bent op ieder moment helemaal vrij om te voelen wat passend voelt voor jou, naaktheid is niet verplicht, wel aangewezen dat je je comfortabel voelt als mensen naakt werken.
– Kunnen omgaan met krachtige geluiden in de groep (huilen, boosheid, orgastische energie), dat je daar niet van schrikt.
– Eigen draagkracht : dat je ‘aanwezig’ kan blijven in jezelf als je getriggerd wordt. Dat je je zelf kan dragen, dat je kan uitreiken of je even terugtrekken naargelang wat passend is.
– We werken steeds in een groepsveld, in sessies per 2, per 3, kleine groepjes. Je kan er als koppel voor kiezen om steeds samen te werken. Als sessies in grotere groepjes niet passend voelt voor jullie, kunnen jullie onder elkaar op een aangepaste manier


Praktische info
 

Residentiële 4-daagse retreat.

We starten de eerste dag om 10u zodat je die ochtend nog kan oprijden.  Mogelijk kan je de avond ervoor reeds toekomen, dat kan je rechtstreeks nagaan bij het centrum.  We ronden af op de laatste dag rond 16u.
Maximum 26 vrouwen.

locatie  

Locatie website:

Adres
Eliksemstraat 26, 3400 Landen

 
Rising Heart