Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Kom in je seksuele kracht! ( voor vrouwen) – 20240811VRB

Kom in je seksuele kracht! ( voor vrouwen) – 20240811VRB

  •  11/08/2024 - 14/08/2024
     10:00 - 16:00
Details Prijs Aantal:
Deelname (niet inbegrepen : accommodatiekost richtprijs 290 euro) €655.00 EUR  

OPGELET : wij vragen voor deze workshop om een motivatie- en inschrijvingsformulier in te vullen.  Dit kan je via deze link (Motivatieformulier Kom in je Seksuele Kracht) downloaden.  Effectieve registratie is pas geldig na ontvangst en goedkeuring van het formulier.


4-daagse residentiële workshop voor vrouwen : Kom in je seksuele kracht!

Wat?

Deze workshop focust zich op het openen van ons lichaam als een poort naar onze ziel en vrouwelijke wijsheid. Ons lichaam is een tempel van vrouwelijke intuïtie, scheppingskracht, onze ziel.  Door ons lichaam te openen op een zachte maar intense en afgestemde manier, verbinden we ons met diepere lagen in onszelf.  Er ontstaat een helend veld van vrouwelijke energie waarin niets moet, en veel mogelijk is.

Veel emoties, herinneringen, en collectieve inprints zitten verankerd in ons lichaam.  Ze vormen een beschermend pantser rond bijvoorbeeld ons hart, onze baarmoeder, onze vagina, etc.  Daar wacht “women wisdom and power” om vrij te komen.

Doorheen de vierdaagse laten we ons pantser smelten. Laten we expansie toe.  Opgeslagen emoties vinden een weg naar expressie. Onze natuurlijke seksuele en orgastische energie komt opnieuw vrij.  We voelen de kern van ons vrouw-zijn. We voelen ons sensueel en vol-vrouw.  En een bron van magische vrouwelijke sacrale wijsheid wordt aangeboord.

Hoe?

We werken op het fysieke en energetisch niveau met technieken uit seksuele heling en sexual & energetic de-armouring.  Door in de ervaring te gaan ontstaat er heling en transformatie, in een bedding van vrouwelijke seksualiteit.  We werken vaak in sessies per 2, samen in een groepsveld.

Voor wie?

Voel je de call om je vrouwelijke wijsheid tot je te laten komen?  Om je seksualiteit te reclaimen? Om haar kracht sterker dan ooit te voelen?
Om de bedding te vinden om in totale overgave te gaan?

“Let our circle of women guide us. Laat je seksualiteit geboren worden, anders dan voorheen!”

Praktische info 

Residentiële 4-daagse retreat, begeleid door Ilse Van De Putte, Bernadette Verdonck en vrouwenteam.

We starten de eerste dag in de voormiddag om 10uur zodat je die ochtend nog kan oprijden.  Mogelijk kan je de avond ervoor reeds toekomen, dat kan je rechtstreeks nagaan bij het centrum.  We ronden af op de laatste dag in de namiddag rond 4uur.
Maximum 16 vrouwen.

locatie  

Telefoon locatie +32 14/54.51.23

Locatie website:

Adres
Zoerleberg 30, Westerlo, 2260, België

 
Rising Heart