Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Hartelust: Power of Sexual Energy

03 nov 2018

Hartelust: Power of Sexual Energy

  • 03/11/2018 - 08/11/2018
    19.30 - 16.00
Prijs Aantal:
Deelname pp (excl. accommodatiekosten aan 75 à 85 euro/dag) €495.00 (EUR)  

In de retreat focussen we op het leren gebruiken van seksuele energie, ontdekken we de kracht ervan, zelfs zonder fysieke aanraking.

Het aanwezig zijn, de intentie die je legt in de ontmoeting, het verbinden met je eigen seksualiteit en hart, gevoelig zijn voor de subtiele gewaarwordingen in je eigen lijf.
Ook fysieke aanrakingen krijgen een andere dimensie. Anders dan het gewone intimiteitsspel in bed, toveren ze jullie lichamen om tot een magische tempel.

We openen ons lichaam op een diep fysiek, emotioneel en energetisch niveau. Ook ons energetisch en orgastisch lichaam openen we via subtiele gewaarwordingen, soms voorbij de fysieke aanrakingen, waardoor het mystieke wordt uitgenodigd.
Er kunnen emoties loskomen die diep vastgehouden worden op vlak van intimiteit en seksualiteit. Emoties van woede, angst, verdriet, vreugde. Ook wilde gevoelens van lust, extatische gewaarwordingen. Of delicate gevoelens van ontroering en smelten.
En voorbij de laag van emoties en gevoelens kan je een diepe zijnsgrond ervaren.
Het zijn elementen die het tantrische contact met je partner drastisch kunnen verdiepen. Het is een krachtige retreat die een diepe impact kan hebben op seksuele energie, in jezelf en in relatie met je geliefde.
Deze retreat is voor koppels en gelegenheidsduo’s met ruime Tantra ervaring, zie “voor wie?”

 

Locatie

locatie  

Locatie website:

Adres
Rue des Pèlerins 4, Frandeux, 5580, Belgium

Beschrijving:
Rust - stilte en inspiratie. Landgoed met een eigen bos en meer en gelegen in een stiltegebied. Authentieke gastenkamers in het kasteel. Er is een ruime sauna ter beschikking.