Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Festival Tantrische relaties Rotterdam

18 mei 2019

Festival Tantrische relaties Rotterdam

  • 18/05/2019
    10.30 - 21.00

Tantra is een unieke kans om je liefdesrelatie te verrijken. Nu voor de tweede keer een speciaal Tantrafestival voor stellen of gelegenheidsstellen in Djoj (Rotterdam). Laat je deze dag meenemen in workshops en geniet van ontmoeten, muziek en lekker eten.
Een kleinschalig festival in vier zalen. Stellen gespecialiseerd in tantra en/of relatietrainingen en ervaringsdeskundige in hun eigen relatie gaan dit festival verzorgen.

Het jaarlijkse Tantrafestival begin november is meestal ruim tevoren uitverkocht. Dat jaarlijkse festival is zowel voor singles als stellen. Er is belangstelling voor meer, daarom organiseren we dit extra festival alleen voor stellen. In dit festival kiezen we voor meer verdieping dan het Tantrafestival, waardoor het een bijzondere verrijking voor je relatie kan zijn. Het festival gaat ook over ontmoeten, uitwisselen met andere stellen, gesprekken, samen eten. Daarom zowel een lunch als diner. Tijdens het diner is er ook de mogelijkheid om live muziek te luisteren in één van de zalen. Het thema van het festival is: Tantra, het geheim van de liefde.

Rising Heart geeft twee workshops op dit festival:

  • 13u00 Unfolding Orgastic Body
  • 15u15 Sacred Union

Bekijk het gedetailleerde programma van alle workshops.

Prijs festival: € 75, lunch en diner: € 18.

Speciale Last Minute actie: 2 voor de prijs van één. 75 euro inkom per koppel.

Inschrijven doe je via dit formulier.

 

locatie  

Telefoon locatie +31 10-2850236

Locatie website:

Adres
Antony Duyklaan 5, Rotterdam, 3051 HA, Netherlands

 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!