Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Conscious Male Sexuality

10 apr 2019

Conscious Male Sexuality

  • 10/04/2019 - 12/04/2019
    10.00 - 16.00

Hoe ga je bewust om met je seksualiteit? Waar ligt je kracht en je kwetsbaarheid? Hoe kan je je mannelijke energie op een gezonde en efficiënte manier inzetten voor jezelf, je relaties en de maatschappij? En hoe voelt het om je hart te openen voor de liefde?

In een ontspannen sfeer en de veilige bedding van broederschap ervaar je steun onder mannen en brengen we meer bewustzijn in je lichaam en je seksualiteit. We gaan terug naar de impact van je ouders op de seksuele man die je vandaag bent en herstellen de verbinding met je geslacht en je seksualiteit. Je ervaart de kracht en potentie van je lichaam op fysiek en energetisch niveau. Er ontstaat heling in je eigen proces rond intimiteit en seksualiteit waardoor je bewuster kan omgaan met je verlangens en noden.

Op een authentieke, integere en heldere manier bekrachtig je je mannelijke zijn en kan je jezelf nadien steviger in de wereld brengen.

In deze retreat doe je geen seksuele oefeningen mét elkaar. De andere mannen kunnen je wel ondersteunen om meer bewustzijn in je seksualiteit te brengen. De workshop wordt begeleid door Erik en een assistent.

Reacties van mannen na de workshop:
Een warm bad van mannelijkheid, pittig, veilig en warm, en toch net voorbij je comfortzone, dit alles in een heel ontspannen en ongedwongen sfeer.
PVN, 49 j.

Een speels en toch diepgaand weekend, dat lange tijd na-zindert en ook binnen mijn relatie achteraf voelbaar was.
Een aangename sfeer, waarbij ik andere mannen tegenkwam in hun ‘zijn’, en ik gestimuleerd werd mezelf te zijn en te tonen. Stevig en zacht, veilig begeleid door Erik
LVL, 54 jr.

locatie  

Telefoon locatie +32 15 71 00 52

Locatie website:

Adres
Oxdonkstraat 168, Kapelle op-den Bos, 1880, Belgium