Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

Advanced Retreat Potential of Sexual Energy

Advanced Retreat Potential of Sexual Energy

 •  08/11/2023 - 12/11/2023
   18:00 - 16:00
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

Feedback van een deelneemster

“Wat een retreat! Maakte alle beloften waar en veel meer dan dat. Raakt in alle fundamenten en schudt ze hevig door elkaar. Ik ga nooit meer diegene zijn, die ik ervoor was. Pure magie! ” N.S

 

Wat haal jij uit deze retreat?

Deze retreat is een verdieping van hoe je de power and sacredness kan inbrengen van “Orgastic Energy”, een energie die ruimer is dan jezelf en door je heen mag stromen. Hoe dit bevruchtend werkt voor het ganse groepsveld and beyond.  Bevrijdend, verbindend, verruimend.

A meeting between your sexual energy and the divine.

Hoe gaan we te werk?

De focus is het uitnodigen van de kracht van onschuldige zuivere ten-volle-gedragen expanderende seksuele energie.  We openen ons voor een ruimer veld waarin gebeurt wat aan de orde is. De focus is niet op onzuivere of negatieve ervaringen in het verleden, we werken niet met specifieke therapeutische oefeningen of geleide technieken.  Uiteraard kunnen negatieve ervaringen wel naar boven komen.  Het vraagt voldoende draagkracht om die ervaringen te laten transformeren door het helend veld, eerder dan dat er cognitief therapeutisch gewerkt wordt.

We werken in een groepsveld zowel in duo’s als in kleine groepjes als met het hele groepsveld.

We verbinden ons tot :

 • Reclaiming of the innocence of pure sexual energy.
  Het verbinden met de onschuld van oorspronkelijke seksuele energie.
 • Op een integere manier verantwoordelijk zijn voor eigen energie.
 • Transformatie en heling : Je kan je grenzen en noden voelen en (eventueel met steun) aangeven.
 • Sacred Sexual Awakening : zonder specifieke guidelines & technieken zal het veld je steeds meer in contact brengen met de ‘priester / priesteres’ in jou, met de ‘sjamaan/sjamane’ in jou, met jouw kanaal om helende seksuele energie aan te boren.
 • Een veld waarin ‘magic happens’.

Voor wie ?

 • Voor mensen die minstens de basisretreat Potential of Sexual Energy hebben gevolgd of een gelijkaardige ervaring in fysieke en energetische tantra.
 • Belangrijk dat je een goed lichaamsbewustzijn hebt, je grenzen en je noden kan voelen, én aangeven.
 • Vertrouwd om (naakt) in groep te werken.  Je bent op ieder moment helemaal vrij om te voelen wat passend voelt voor jou, naaktheid is niet verplicht, wel aangewezen dat je je comfortabel voelt als mensen naakt werken.
 • Kunnen omgaan met krachtige geluiden in de groep (huilen, boosheid, orgastische energie), dat je daar niet van schrikt.
 • Eigen draagkracht : dat je ‘aanwezig’ kan blijven in jezelf als je getriggerd wordt.  Dat je je zelf kan dragen, dat je kan uitreiken of je even terugtrekken naargelang wat passend is.
 • We werken steeds in een groepsveld, in sessies per 2, per 3, kleine groepjes.  Je kan er als koppel voor kiezen om steeds samen te werken.  Als sessies in grotere groepjes niet passend voelt voor jullie, kunnen jullie onder elkaar op een aangepaste manier werken, waarin jullie zelf ook mee naar een afgestemde vorm zoeken.

Twijfel je of deze retreat iets is voor jou? Neem gerust contact op.

 

Praktisch

Het is een residentiële 4,5-daagse retreat. De accommodatieprijs omvat 4 overnachtingen, alle maaltijden, thee koffie & water.
Deze retreat start de eerste dag om 18u met een maaltijd en nadien een avondprogramma.  We ronden af de laatste dag rond 16u.

 

 

locatie  

Telefoon locatie +32 61 32 99 20

Locatie website:

Adres
Bois-le-Comte 1, Florenville, 6823, België

Beschrijving:

een centrum met spirit • een centrum met een hart • een centrum in het groen

 
Rising Heart