Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

7-daagse Volledige-retreat voor koppels

7-daagse Volledige-retreat voor koppels

 • Tantra retreat voor koppels
  31/07/2023 - 06/08/2023
  10:30 - 16:00
Details Prijs Aantal:
Deelname per koppel met vroegboekkorting (LET OP : selecteer 2 bij AANTAL) (niet inbegrepen : accommodatiekost per koppel richtprijs 1280 euro) €1,500.00 (EUR)  / 2 tickets 
Deelname per koppel (LET OP : selecteer 2 bij AANTAL) (niet inbegrepen : accommodatiekost per koppel richtprijs 1280 euro) €1,600.00 (EUR)  / 2 tickets  Startdatum verkoop
15/04/2023

Deze 7-daagse retreat is een ware verdieping voor jullie relatie!  Jullie volgen de 3,5-daagse Basis-retreat, en aansluitend de 3,5-daagse Verdiepings-retreat, met een halve dag ‘vrije tijd’ tussenin.

Een liefdesrelatie opent alle poriën van je huid. Ze biedt bedding om naar True Love te gaan. Om naar de ware liefde te gaan voorbij de projectie. Als je ertoe bereid bent.

Er is tijd om te genieten van jullie samenzijn, en écht samen te zijn zonder afleidingen. En het neemt jullie een stap verder. Een relatie verdiept zich niet zozeer door er veel over te lezen, of door er veel over te praten. Ja, dat helpt.
Maar Tantra reikt je tools aan om essentiële kwaliteiten van een liefdesrelatie te belichamen : liefde, genegenheid, passie, seksualiteit, eerlijkheid, transparantie.
Tantra laat de zon schijnen op jullie relatie in alle facetten. Het wordt zichtbaar waar er zonlicht is en waar er schaduw is. Net omdat Tantra met seksuele energie werkt die doordringt tot in ons diepste wezen.

Voel een JA naar het leven, een JA om dit te ontdekken met en dankzij elkaar. En er openen zich nieuwe dimensies in jullie verbinding.

Tantra is a lifestyle which includes the blending together of our sexuality , our love, and our spirituality. 

Naast de algemene sfeer zoals hierboven beschreven, nemen we in de Basis-retreat tijd om :

 • openen van de liefdesstroom
 • sensueel ontwaken
 • wheel of consent
 • love making keys

En in de Verdiepings-retreat  :

 • tantrische ceremonies
 • erotic mind & erotisch spel

Deze retreat wordt begeleid door Inge & team.

Het wordt gegeven op een prachtige plek, in het groen met een zwemvijver, sauna, wilgenhutten en andere plekjes om je in terug te trekken.  Mooie kamers, mooie groepsruimte, heel lekker eten, … kortom, echt  alles voor een liefdesretreat.

Noot : Als jullie voelen dat je deze retreat hebt te doen, maar het financieel moeilijker hebt, contacteer mij persoonlijk.

locatie  

Locatie website:

 
Rising Heart