Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

3,5-daagse Verdiepings-retreat voor koppels (met ervaring) – 20240806LRV

3,5-daagse Verdiepings-retreat voor koppels (met ervaring) – 20240806LRV

  • Tantra retreat voor koppels
     06/08/2024 - 09/08/2024
     15:00 - 16:00
Details Prijs Aantal:
DEELNAME per koppel (excl. accommodatiekost met richtprijs 430,00-780,00 € per koppel ifv type : zie registratieformulier) €860.00 EUR  / bundel 

OPGELET : voor je aan te melden en een ticket te kiezen, kan je best eerst het inschrijvingsformulier lezen.  Bij de aanmeldingsprocedure worden namelijk verplichte motivatievragen gesteld. Als voorbereiding kan je via deze link het Motivatieformulier Liefdesretreat downloaden en voorafgaandelijk invullen. Zo zal de aanmelding vlotter verlopen.  Registratie is pas geldig na goedkeuring van de motivatievragen.


Deze retreat staat open voor alle koppels die reeds ervaring hebben met Tantra en open staan om hun relatie te verdiepen.

Een liefdesrelatie opent alle poriën van je huid. Ze biedt bedding om naar True Love te gaan. Om naar de ware liefde te gaan voorbij de projectie. Als je ertoe bereid bent.

In een 3,5-daagse is er tijd om te genieten van jullie samenzijn, en écht samen te zijn zonder afleidingen. En het neemt jullie een stap verder. Een relatie verdiept zich niet zozeer door er veel over te lezen, of door er veel over te praten. Ja, dat helpt.
Maar Tantra reikt je tools aan om essentiële kwaliteiten van een liefdesrelatie te belichamen : liefde, genegenheid, passie, seksualiteit, eerlijkheid, transparantie.
Tantra laat de zon schijnen op jullie relatie in alle facetten. Het wordt zichtbaar waar er zonlicht is en waar er schaduw is. Net omdat Tantra met seksuele energie werkt die doordringt tot in ons diepste wezen.

Voel een JA naar het leven, een JA om dit te ontdekken met en dankzij elkaar. En er openen zich nieuwe dimensies in jullie verbinding.

Tantra is a lifestyle which includes the blending together of our sexuality , our love, and our spirituality. 

Aan alle koppels die hun relatie willen verdiepen.
Vanuit volle aandacht voor elkaar nemen we tijd om tantrisch samen te zijn, de magie te proeven in tantrische ceremonies, en te spelen met ‘erotic mind en erotisch spel’.
Spreekt het jullie aan? Van harte welkom!

Deze retreat start op dinsdagnamiddag 6 augustus en is aansluitend op de basis retreat die eindigt op donderdagochtend 6 augustus (maar je hoeft de basis retreat niet te volgen als je al veel ervaring hebt). We ronden af op  vrijdag 9 augustus rond 16u.

Deze retreat wordt begeleid door Inge & team.

Het wordt gegeven op een prachtige plek, in het groen met een zwemvijver, sauna, wilgenhutten en andere plekjes om je in terug te trekken.  Mooie kamers, mooie groepsruimte, heel lekker eten, … kortom, echt  alles voor een liefdesretreat.

Noot : je hoeft niet de Basis-retreat te hebben gevolgd om aan deze Verdiepings-retreat deel te nemen als jullie reeds ervaring hebben met Tantra.

locatie  

Locatie website:

Adres
Eliksemstraat 26, 3400 Landen

 
Rising Heart