Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

3,5-daagse Basis-retreat voor koppels – 20240803LRB

3,5-daagse Basis-retreat voor koppels – 20240803LRB

  • Tantra retreat voor koppels
     03/08/2024 - 06/08/2024
     10:30 - 10:00
Details Prijs Aantal:
DEELNAME per koppel (excl. accommodatiekost met richtprijs 430,00-800,00 € per koppel ifv type : zie registratieformulier) €860.00 EUR  / bundel 

OPGELET : wij vragen voor deze workshop om een motivatie- en inschrijvingsformulier in te vullen.  Dit kan je via deze link (Motivatieformulier Liefdesretreat) downloaden.  Effectieve registratie is pas geldig na ontvangst en goedkeuring van het formulier.


Deze retreat staat open voor alle koppels die de wereld van Tantra willen ontdekken.

Een liefdesrelatie opent alle poriën van je huid. Ze biedt bedding om naar True Love te gaan. Om naar de ware liefde te gaan voorbij de projectie. Als je ertoe bereid bent.

In een 3,5-daagse is er tijd om te genieten van jullie samenzijn, en écht samen te zijn zonder afleidingen. En het neemt jullie een stap verder. Een relatie verdiept zich niet zozeer door er veel over te lezen, of door er veel over te praten. Ja, dat helpt.
Maar Tantra reikt je tools aan om essentiële kwaliteiten van een liefdesrelatie te belichamen : liefde, genegenheid, passie, seksualiteit, eerlijkheid, transparantie.
Tantra laat de zon schijnen op jullie relatie in alle facetten. Het wordt zichtbaar waar er zonlicht is en waar er schaduw is. Net omdat Tantra met seksuele energie werkt die doordringt tot in ons diepste wezen.

Voel een JA naar het leven, een JA om dit te ontdekken met en dankzij elkaar. En er openen zich nieuwe dimensies in jullie verbinding.

Tantra is a lifestyle which includes the blending together of our sexuality , our love, and our spirituality. 

Deze retreat opent jullie liefdesstroom, laat jullie sensueel ontwaken, helpt jullie verlangens en grenzen aan te geven mbv ‘the wheel of consent’, en jullie liefdesspel krijgt zoveel méér dankzij ‘love making keys’.
Spreekt het jullie aan? Van harte welkom!

Deze retreat start op zaterdagochtend 3 augustus. Maandagavond 5 augustus ronden we af met een integratie- en feestavond. Dinsdagochtend kan ieder koppel op eigen tempo vertrekken na het ontbijt. Voor 10u ‘s morgens is er nog de mogelijkheid om een gesprek met het team aan te vragen.
Na deze retreat kan je aansluitend de Verdiepings-retreat volgen die start op dinsdagnamiddag 6 augustus.

Deze retreat wordt begeleid door Inge & team.

Het wordt gegeven op een prachtige plek, in het groen met een zwemvijver, sauna, wilgenhutten en andere plekjes om je in terug te trekken.  Mooie kamers, mooie groepsruimte, heel lekker eten, … kortom, echt  alles voor een liefdesretreat.

locatie  

Locatie website:

Adres
Eliksemstraat 26, 3400 Landen

 
Rising Heart