Clicky

Tel. 016 - 47 33 18

20 okt 2020

Als je stil staat, wat voel je dan?

/
Comments0

Dag lieve mens,

warm welkom om deze blogpost te lezen. We vertellen hoe het met
ons gaat en we hebben een uitnodigende vraag voor jou.

Na de vorige inkeer-periode tijdens de lockdown, volgde een bruisende zomer met sterk verbindende workshops. Vanuit de diepte waren de hoogtepieken nadien des te voelbaarder. En tegelijk merk ik dat de call voor inkeer blijft, meestal fluisterend, soms roepend. Er is iets wakker geworden in mij, een dieper willen thuiskomen, in de botten van mijn lichaam en in de wortels van de aarde. Er is een verschuiving in mij op een subtiel en tegelijk diep ongrijpbaar niveau. Verbinding met anderen en de wereld om me heen krijgt meer grond. Ik laat even los. Of het dankzij of ondanks de corona-intrede is, voor mij doet dat er niet toe. Ik probeer gewoon te luisteren naar mijn intuïtie die vrijkomt als ik tijd neem voor mezelf.  

Vanuit Rising Heart voelen we ons betrokken met jou. Kan je tijd nemen om te voelen wat jouw call is op dit moment in je leven? 

Vanuit Rising Heart willen we je heel graag ‘insemineren’ om werkelijk te durven voelen wat je te doen hebt, wat aan de orde is voor jou. Bijvoorbeeld nu in relatie tot corona: misschien klopt het voor jou om alle regels als een houvast te voelen, misschien ben je zoekende naar jouw waarheid, misschien wil jij heel graag de wereld bevruchten met jouw andere visie. Maar ook los van corona: kan en durf je de tijd te nemen om alle gedachten en gevoelens te omarmen? 
En nog verder: neem je tijd om de grond daaronder te voelen? Om in je lichaam te zakken voorbij alle gedachten en emoties, naar de verbinding met de aarde?Om het grotere veld van aanwezigheid te voelen, van moeder aarde die alles draagt, waardoor jouw intuïtie kan indalen?

Een warme uitnodiging van ons om te voelen of je nu vooral op jezelf wil zijn, of met mensen om je heen, om verbinding en ondersteuning te voelen via workshops. En daarin jouw kracht te mogen voelen.

In liefde,
Inge & team

Leave a Reply

 
Rising Heart